lauantai 26. lokakuuta 2013

Milkshake

Nyt alkaa taas bloggaus sujua! Kun oon lomaillut jo melkein viikon ja blogin tai kynsien parissa en ihmeempiä kerenny tehdä, niin jaksaa taas paremmin tätäkin touhua. :) Kynnet tulee tosin taas ihan jäljessä, nämä tämänkin kertaiset on mun messuille tekemät kynnet.

Tulin perjantaina yhdentoista jälkeen kotiin ja oli pakko kuitenkin tehdä uudet kynnet. Ei innostanu lähtee halloween-kynsillä, joten pöllöt pois ja jotain nopeaa kynsille. Päädyin käyttämättömään Gina Tricotin lakkaan, joka kantaa nimeä Milkshake.


Kun näin tän lakan kuvissa, niin mun oli ihan pakko saada tämä! Niimpä seuraavana päivänä Ginaan ostamaan kyseinen lakka. Tämä on likaisen nude, jossa on pieniä mustia ja hopeita pyöreitä glittereitä. Laitoin kaksi kerrosta lakkaa, vaikka kärjet ei peittynytkään. Lakka levittyi hyvin sekä kuivui nopeasti. Glittereitäkin tuli tasaisesti sutiin. Pikkusormien kynsiin kiinnitin strasseista kukat, vaikka ne ei siltä ihan näytäkään.

Kaikinpuolin tosi ihana lakka, kannattaa ostaa jos ei vielä omista tätä! :)

10 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet! Ja tuo lakka on varmaan itsekin pakko hommata, jos joku gt:n lähellä asuva kaveri suostuisi diilaamaan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Suosittelen kyselemään, tää on vaan pakko omistaa ;)

   Poista
 2. Ääks! Pakkosaadapakkosaada<3
  //Oiskohan noita Helsingin Ginoissa myynnissä, mieluiten Itiksen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite ostin tän Lahden ginasta, mut jotenki uskoisin et Helsingissäkin ois :)

   Poista
  2. Ok, käyn tsekkailemassa :)

   Poista