torstai 10. lokakuuta 2013

Think in pink

Oli mullakin viime perjantaina pinkit kynnet, vaikka niitä en vielä kerennyt julkaistakaan. En ollu koskaan ennen tehny Roosa nauha -päivänä vaaleanpunaisia kynsiä, joten päätinpä tehdä poikkeuksen tähän.
 
Mulla tosin oli taas hirveä ongelma keksiä millaiset tekisin. Vaaleanpunainen kun ei oo enää mikään helpoin ja mukavin väri mun käyttää. Sain kuitenkin jostain idea toteuttaa pitkään harkinnassa olleen ruffian manicuren, johon yhdistän pinkin. Siispä aloitin lakkaamalla alle pari kerrosta valkoista lakkaa ja sitten ruffian vaaleanpunaisella.
 
thinkpink2-2
 
China Glaze - White On White
OPI - Sparrow Me the Drama (Pirates of the Caribbean)
OPI - Pirouette My Whistle (New York City Ballet)
 
White On White alkaa vedellä jo viimeisiä. Sitä on kyllä vielä kolmasosa jäljellä, mutta on muuttunu jo melko paksuksi ja vaikeaksi levittää. Voisin kokeilla siihen Restorea, jos se vaikka auttaisi.. Tai sitten vaan kävelen kauppaan ja ostan Essien Blancin. Sparrow sen sijaan levittyi valkoisen päälle oikein nätisti, mutta laitoin sitäkin silti kaksi kerrosta. Koko ruffianin päälle vielä kerros hopeaa glitteriä sekä Seche Viteä.

Ruffianin oon aina kuvitellut kovinkin vaikeaksi toteuttaa siististi, koska päälle lakattavan lakan rajoja on vaikea siistiä ilman alimmaisen  lähtemistä. Tämä oli kyllä helppo tekniikka, eikä OPI:n ihanan sudin kanssa tarvinnut olla huolissaan rajoista. Ehdottomasti kokeilen tätä jatkossakin.
 
Tällaisilla mentiin siis perjantai. Tykkäsin kyllä kynsistä tosi paljon, mikä johtunee tuosta Pirouettesta. Se pitäisi ihan jokaisen omistaa, niin nätti glitter, joka tuo kivan yksinkertaisen lisän kynsiin. :)

14 kommenttia :