lauantai 2. marraskuuta 2013

Angry Birds glitterillä

Ilmeisesti joulukalenteri halutaan blogiin myös tänä vuonna, joten ehdottomasti aion toteuttaa sen. Pysykäähän siis kuulolla joulukuussa sekä tietenkin myös ennen sitä;)

Jatketaanpa sitten välistä jääneillä kynsillä, että saadaan täällä blogin puolella vähän kiinni lakkaustahtia. Mulla oli vaihteeks kiireellinen aikataulu, joten nappasin hyllystä pari käyttämätöntä lakkaa. Glitteriksi valitsin uuden H&M:n pinkin miniglitterin, joka oli samalla vähän pettymys ja yllättäjä.


Nail Polish by H&M - Pink glitter
Lumene Angry Birds by Natural Code - 50

Pohjalle tarvitsin yksivärisen lakan, joten otin toisen käyttämättömän. Angry Birdsin nude lakka sai toimittaa pohjalakan virkaa kolmella kerroksella. Kärjet kuulsi läpi, mut tässä lakkauksessa se ei mun mielestä haitannu ollenkaan:)


Pink Glitterissä on hennolla vaaleanpunaisella pohjalla vaaleanpunasta mikroglitteriä ja neljää erilaista hex-glitteriä: holoja, vaaleenpunasia, pinkkejä ja violetteja. Lakka oli tosi vaikee levittää varsinkin sen onnettomalla sudilla. Ihan siistin lopputuloksen sain kuitenkin yhdellä kerroksella ja glitterien asettelulla.

Glitter yllätti kuitenkin pysyvyydellään. Mulla oli nää viikon(!) eikä yhtään kulumista tai lohkeilua ollut havaittavissa. Ja kuitenkin monesti joudun lakat poistamaan kulumisen takia aikasemmin. Saa H&M paljon plussaa tän kokemuksen perusteella.

6 kommenttia :