perjantai 1. marraskuuta 2013

Erittäin hyvä postipäivä

Tätä päivää on odotettu muutama viikko, ja vihdoin se koitti. Ciaté Mini Mani Month saapui tänään kotiinkuljetettuna tänne piristämään sateisen harmaata sekä väsymyksen täyteistä päivää. Piristyin heti näääääin paljon ja nyt pitäis viel kuukaus malttaa oottaa joulukuuhun.Mini Mani Month oli mulla myös viime vuonna, ja siitä tehty koostepostaus löytyy täältä. Viimeksi tein kalenterista myös joka päivä postauksen, jossa esittelin tulleen lakan. Aattelin tehdä tuon saman joulukalenterin tänne myös tänäkin vuonna, jos vaan lukijoita kiinnostaa!? :) Tosin moni muukin on kai tänä vuonna kalenteria hankkimassa..

Oon tosi innoissani myös noista lakoista, ja ainakin takaosan perusteella näyttää kivemmille kuin viime vuonna. Joukossa on tänä vuonna 17 minikynsilakkaa, yksi täysikokoinen lakka, kaksi kaviaarihelmipulloa, glitteriä sekä alus- ja päällyslakan. Vaikka innostus hipoo ylärajoja, niin aion silti kiltisti oottaa joulukuuhun ja avata luukut ajallaan. Mun mielestä ei oo mitään ideaa avata niitä ennakkoon :D

Ja niin, voisin toki mainita vielä mistä tämän hankin :D Tilasin ennakkoon silloin kun sai kalenterin Ciatén nettisivuilta. Kalenteri maksoi 42 puntaa + reilun 10 punnan postikulut. Kallista, jep, mut hei vuodessa on vaan kerran joulukuu!;)


12 kommenttia :

 1. Minä olin kauan kahden vaiheilla tilaanko kalenterin vai en, onneks päätin tilata. Pitkä aika tosiaan odottaa sinne joulukuulle :)

  VastaaPoista
 2. Ihana odotan innolla postausta taas luukkujen takaa =)

  VastaaPoista
 3. Juu postausta sitten kalenterin lakoista! :)

  VastaaPoista
 4. On se vaan ihana. :3 Innolla odotan samanmoista postausta kun viimeksikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Oi ihanaa et lukijat jaksaa tänäkin vuonna lukea joulukalenteria! :)

   Poista
 5. Oih, tulispa munkin kalenteri pian ♥ mä en malta odottaa! :)

  VastaaPoista