maanantai 4. marraskuuta 2013

Lisää vihaisia lintuja

Ihan sattumalta osui nämä Angry Birds -kynnet heti edellisten perään. Tosin nämä eroavat edellisistä siten, että näissä oikeasti on Angry Birds. Inspiraation sain näille vihaisista linnuista tehdyistä lakupatukoista, joita meille oli jostain eksynyt iso pino. Säästin yhtäkin monta päivää kuvausrekvisiitaksi, mut kato ku ne kuvat sitte kuitekaa onnistuneet... :D

Mun mielestä tuo keltainen Angry Birds on muutenki paras noista. Itse peliä en oo pelannu enkä koskaan ymmärtäny, mut ne possut on tosi sulosia + tää keltanen lintu. Niimpä maalailin sitten linnun nimettömään.

angry2

Kaikissa kynsissä on pohjalla Rimmelin Sunshine, paitsi pikkurillissä on Rimmelin Black Out. Rimmeleillä siis mennään.. En oo ite kovin tykästyny merkkiin, mut tuon Sunshinen sain ja se lojui käyttämättömänä. Laitoin kolme kerrosta ja peitti ihan ok. Creme tämä ei ole vaikka pullossa siltä näyttää, vaan selvästi on jotain hohdetta havaittavissa. Black Outista ei sitten edes puhuta.. Tai no puhutaanpas: älkää ostako jos aiotte säilöä sitä puolta vuotta pitempään.

Kynnet näytti Birdsin jälkeen niin tyhjille, et lisäsin L'Oréalin Confettis-topperin keltaisten päälle. Niin ja linnun maalasin Oumaxeilla vaihtevalla onnistumisella.

angry1

Kyllähän näitä pari päivää jakso katella, kun ihan hyvin tuo lintukin onnistu. Ja keltasia kynsiä jaksaa aina kattella (:

11 kommenttia :

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Angry birds ei yleensä oikeen iske, mut nää on kyllä hienot! Confettis toimii hyvin näissä ja tosi taitavasti tehty nuo linnut (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekaan, mutta kiitti paljon :) Oon niin tyytyväinen Confettikseen kun se antaa kivan lisän lakkaukselle.

   Poista
 3. Vau, Todella hienot! Ihana keltainen, tosiaan confettis sopii täydellisesti keltaisen kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Confettis on kyllä ihan täydellinen keltasen lakan päällä :)

   Poista
 4. Samaa mieltä ylempien kanssa, upeat! :)

  VastaaPoista
 5. Miten ihmeessä sä saat kaikki kynnet näyttämään niin hyvältä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt menin kyllä ihan sanattomaks, ei mulla ny kaikki kynnet hyvältä näytä :D Mutta hei kiitos! :)

   Poista