maanantai 11. marraskuuta 2013

Movember

Mun piti eräästä syystä tehdä viiksikynnet. Ja nythän ne on oikein sopiva tehdä kun on Movember! Erilaisia viiksikynsiä oon ihaillu instagramissa ja netissä muutenkin, ja nyt tein sitten oman version niistä. Yllättävän vaikea oli tehdä noista samanlaisia ja -kokoisia, mut kyllä se lopuks alkoi sujua.

Pohjalle halusin vaalean lakan ja Models Ownin Banana Split olikin sopivasti käyttämätön. Pastellinen vaaleankeltainen banaanilta tuoksuva lakka kyseessä siis. Tää on vähän muita Fruit Pastels -kokoelman lakkoja ohuempaa koostumukseltaan ja tarvitsi sen kolme kerrosta peittävyyteen. Lakka meinas myös vähän raidoittua, perus keltainen.


Tuoksu tässä ei oo ollenkaan voimakas, mistä plussaa. Ei aiheuttanut päänsärkyä tällaselle migreeniherkälle ihmiselle eikä pakollista tarvetta olla nenä kiinni kynsissä. Tosin tuohon nenän allehan nämä sopivat kun viiksikynnet kerran ovat, kjeh kjeh. Tuoksu tunki Seche Viten läpi vielä parin päivän jälkeen, mut tosi heikosti. En oikeestaan tiiä tuoksuko tää vai kuvittelinko mä vaan sen tuoksun kun olin viettäny muutamia tunteja kynnet nenän alla.

Viikset tein akryylimaaleilla, koska maalaus on vaan se mun juttu. Mustat viikset oli selvä valinta, mut tottakai jokanen virhe näkyy tuossa vaaleassa pohjassa. Noo ei tää vasen käsi niin paha oo, oisitte nähny oikeen, hyi että..


Olihan nää hauskat ja oisin toki voinu pitää pitempääkin, mut nää alko kulumaan parin päivän jälkeen. Enkä mä voinu mennä meiän yritystä mainostamaan kuluneilla kynsillä (;

12 kommenttia :

 1. Ihan ylisöpöt, hyvä valinta tuo vaaleankeltainen pohjalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on täydellinen tähän manikyyriin :)

   Poista
 2. ihanat kynnet ja tosi ihana toi keltanen lakka! :)

  VastaaPoista
 3. Todella söpöt! Tuo on ihanan värinen tuo keltianen lakka :D Ja todella hienosti ja tarkasti oot saanu maalattua nuo viikset :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janita! :) Menihän niihin viiksiin paljon aikaakin... :D

   Poista
 4. Ihanat kynnet. ^^ Nätti toi keltanen lakka ja tosi ihanat viikset.

  VastaaPoista