torstai 28. marraskuuta 2013

Syksyn ekat lumihiutaleet

No niin, koeviikko on edennyt tiensä päähän tältä kertaa. Olihan taas viikko, ja vielä yks koe pitäs jaksaa tehdä parin viikon päästä. Sitte voikin loppuvuoden ottaa ihan rennosti ;) Ja mikä parasta: joulukalenterikin alkaa ihan just, jippii! :)

Kynnet on noin viikon takaiset. Mulla oli selvä visio kynsistä päässä ja enää lakat puuttui. Päädyin Models Ownin Fruit Pastels -kokoelman kolmeen ihanaan tuoksulakkaan: vihreään, keltaiseen sekä vaaleanpunaiseen. Jälkeen päin aateltuna oisin ehkä voinut valita jotkin muut kuin tuoksulakat. Kun yhdistää kolme voimakkaasti päällyslakan läpikin tuoksuvaa lakkaa, niin päänsärky ei ole kaukana.

Lakkasin ihan ensin pari-kolme kerrosta keltaista paitsi nimettömään ja peukkuun vaaleanpunaista. Niiden päälle sitten vihreää muutama kerros. Tässä vaiheessa kynsissä oli jo monta kerrosta lakkaa, koska raidoittuvia ja heikohkosti peittäviä pastelleja nuo lakat ovat. Siispä oli ihan fiksua valita vihreän lakan päälle vielä samalta merkiltä lastulakka Snowflakes, josta sai lastuja oikein kalastella ja asetella kynsille. Paksu lastukerros toi lisää paksuutta mukavasti, ja Seche Viten jälkeen kerroksia olikin ihan syntisen paljon.


Models Own: Banana Split, Strawberry Tart, Apple Pie + Snowflakes

En tykkää yhtään kynsistä, joissa on monta kerrosta lakkaa. Ne tuntuvat ja näyttävät kauheille. Näistäkin tuli lähinnä mieleen geelikynnet, jotka on jätetty liian paksuiksi, hyi. Muutenhan värien puolesta nää oli oikein kivat ja Snowflakes vielä kruunasi kaiken.

Ai niin, meinasin jo unohtaa mainita noista valkoisista rajoista! Tein ne Oumaxin valkoisella akryylimaalilla, koska oon ihan kypsyny koristelulakkoihin. Maaleilla saa niin helposti siistiä jälkeä ja korjattuakin saa vedellä jos menee pieleen. :)Mun rakas järkkäri alkaa vedellä ihan viimesiä. Nyt ei meinaa enää automaattitarkennus toimia lyhyellä objektiivillä. Onhan se jo jonkin aikaa temppuillut, mut nyt vaikuttaa pahalta. En tosiaan tiiä mitä teen, koska mulla ei oo rahaa viedä sitä huoltoon tai varsinkaan ostaa uutta.. Onhan mulla sitte puhelin jos kamera hajoo, mut tarviin mä järkkäriä muuhunkin kun vaan kynsien kuvaukseen :/

Nyt mun kuitenki pitää lähtee suihkuun ja nukkumaan, en meinaa jaksaa enää valvoa yhtään viikon jälkeen... Huomenna pariks tunniks kouluun ja sitte Nälkäpeli kattoo. Aattelin tehdä jotkut kivat aiheeseen sopivat kynnetkin, tosin vasta leffan jälkeen :D

14 kommenttia :

 1. Söpöt kynnet kyllä:) En tykkää itekään jos kerroksia on kauheasti, tuntuu ikäviltä sellaiset kynnet. Tässä ei kyllä kuvista katsoen näytä että olisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi :) Ei noista kuvista huomaakaan, mut se tunne ei oo kyllä yhtään kiva.

   Poista
 2. aaw kui söpöt !


  erilaisiakynsia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Värit sopivat todella hyvin yhteen :)

  Sinulle on haaste: http://laatikollinenlakkaa.blogspot.fi/2013/11/11-kohdan-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu nuo värit on ihania :) Ja kiitos myös haasteesta, teen sen varmaan sitte joulukalenterin jälkeen.

   Poista
 4. Voi, nämä ovat tosi herkullisen väriset! Ihania jätskivärejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä tosi herkulliset väriensä puolesta sekä myös nimien :)

   Poista