sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Twilight

Jee nyt on taas kädetkin kuvauskunnossa, joten eiköhän katsasteta uudet (lue: vanhat) kynnet! Kynnet on siis nykyään nysät. Vaikka kuinka paljon pitkissä kynsissä viihdynkin, musta on joka kerta yhtä ihanaa kun on saanut viilauttua kynnet lyhyiksi. :)

Oon ihan innoissani tosta joulukalenterista, enkä malta oottaa ens sunnuntaihin, että saan aloittaa täälläkin taas joulukalenterin! Aattelin, etten kalenterin aikana kynsiä postaile, kun se menee niin sekavaksi. Joten joulukuun kynnet esittelen sitten kalenterin jälkeen. Jos täällä siis on vielä innokkaita kalenterin seuraajia, kun tuntuu että kaikki on nyt tekemässä samanlaisen joulukalenteriesittelyn..?

Valitsin siis innoissani viime vuoden kalenterista tulleen lakan, joka kantaa nimeä Twilight. Lakka on musta, jossa on pieniä kultaisia lastuja - vai mitä hippusia onkaan. Ciatén onnettomasta sudista huolimatta tämä lakka peitti yhdellä kerroksella! Varmaan ainoa mun kokoelmassa, jolla saa yhdellä kerroksella peittävän ja tasaisen lopputuloksen.
Muuten en sitten hirveästi tästä tykännytkään. En vaan jotenkin viihdy tummissa kynsissä... Tämä vois sopia paremmin vaikka halloweenin aikaan. Muuten lakka on kyllä kiva ja uniikki mun kokoelmassa.

Pulloa en voinut kuvausrekvisiitaksi ottaa, kun oon saanut sen rusetin aukaistua jotenkin :D En kyllä ollenkaan tiiä miten, mut se ei oo mitenkään nätinnäköinen nyt. Pullokuvan voitte katsoa täältä, jos kiinnostaa. :)

4 kommenttia :

 1. Oi, onpas ihana sävy. Jotenkin tämmöset "jännemmät" mustat toimii :D Ja toi rusettiongelma on tuttu! Ne on ihanaisia, mutta kovin epäkäytännöllisiä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää perusmustaa kivempi kynsillä :) Juu ärsyttää nuo rusetit kun meinaa kaikista aueta, ja kun vielä minipulloja niin saa koko ajan olla varomassa.

   Poista
 2. Onpa kiva lakka ja ei kyllä uskoisi, että kuvissa on vain yksi kerros:) Nimim. tummista tykkäävä.
  Odotan kalenteripostauksia kovasti, itse en raaskinut sitä hankkia mutta on kiva seurailla, mitä luukkujen takaa paljastuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yllätyin peittävyydestä!
   Onpa kiva kuulla, ainakin on muutama seuraaja kalenterilla :)

   Poista