keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Ciaté Mini Mani Month 2013 - kooste joulukalenterista

Joulukalenteri on tältä vuodelta ohi, mut eiköhän muistella sitä vielä tämän postauksen merkeissä. Postaus sisältää kuvat lakoista ja linkit joulukalenterin postauksiin sekä vähän mietteitä kalenterista. Ja kuvia sekä tekstiä on paljon, varautukaa siihen! :DKalenterin ennakkotilasin jo hyvissä ajoin Ciatén sivuilta ja maksoin kalenterista £42 plus postimaksut n. £13. Euroissa siis postikuluineen maksoi reilu 60€. Monet voivat ajatella, että tuohan nyt on joulukalenterista ihan hullu summa, mutta ei se mun mielestä niin paha ole, kun laskee kuinka paljon jää yhden lakan hinnaksi. Ja hei joulukuu on vaan kerran vuodessa! ;)

Kalenteri sisälti tänä vuonna 17 minilakkaa, yhden täysikokoisen lakan, alus- ja päällyslakat, kaksi irtoglitteriä sekä kaksi kaviaarihelmipulloa. Lisäksi mukana tuli suppilo kaviaarihelmiä ja glitteriä varten.

Mutta sitten vielä kertauksena lakat. Nämähän ovat Ciatén minilakkoja, joiden koko on 5 ml, paitsi että poikkeuksen tekee Serendipity, joka on normaalikokoinen 13,5 ml. Lakan postaukseen pääse nimeä klikkaamalla, jolloin postaus avautuu uuteen ikkunaan.

Mun omia henkilökohtasia suosikkeja lakoista on Pepperminty, Party Shoes, Kiss Chase, Play Date, Confetti sekä Serendipity.

Viime vuoteen nähden eroja oli melko paljon; niin hyviä kuin huonojakin. Tänä vuonna tuli enemmän sellaisia lakkoja, joita multa ei löytynyt vastaavia. Lisäksi lakkojen värit sopivat tosi hyvin toisiinsa, vaikka onhan tietenkin nuo aikalailla samaa värimaailmaa. Talveen sopivia sävyjä mun mielestä :) Viime vuonna tuli yhteensä neljä kaviaarihelmipulloa, mutta tänä vuonna kaksi niistä oli korvattu irtoglittereillä, mikä oli mun mielestä kiva lisä. Alus- sekä päällyslakkaa ei viime vuonna tullut, ja mun mielestä ne ois nytkin voinut korvata värilakoilla. Tänä jouluna 24. luukussa tuli täysikokoinen lakka, kun taas vuosi sitten pelkkä minilakka.


Headliner ja Ferris Wheel

Myös pullot oli jätetty ilman rusetteja, mikä oli toisaalta hyvä. Noi minipullot on mun mielestä kivempia ilman rusetteja. Viime vuonnakin lakat oli tosi vaikea saada irti kalenterista ilman, että rusetit kärsisivät. Täyskokonen pullo kyllä mun mielestä rusetin vaatisi, koska se näyttää liian alastomalta noin. Sitä paitsi mun mielestä on ihan tyhmää, et pullosta on jätetty pois se 2D-rusetti, joka pienissäkin on. Kuten yllä olevasta kuvastakin huomaa, korkit ovat ihan aavistuksen matalampia tällä kertaa.


Irtoglitterit Sequin Miss Mistletoe ja Glitter Jingle Belle sekä kaviaarihelmet Frost Yourself ja Christmas Tree Caviar

Kalenteri plussat:
+paljon hyödyllisiä cremelakkoja, mitä ei ennestään löytynyt
+enemmän glittereitä (ja laadukkaampia) kuin viime vuonna
+täyskokonen lakka
+mukana irtoglitteriä
+kalenterin ulkoasu jouluinen

Kalenterin miinukset:
-hinta korkea netistä tilattuna
-alus- ja päällyslakka
-Members Only ja Ivory Queen tosi samanlaiset (klik)
-isossa pullossa ei rusettia

Kaiken kaikkiaan mun mielestä oikein kiva joulukalenteri, ja ehkäpä vois ens vuonnakin hommata, jos vaan tulee kivoja lakkoja mukana. Miinuksista huolimatta tykkäsin tosi paljon ja hei, onhan tää kynsilakkajoulukalenteri;)Nyt on teidän vuoro: kertokaa toki, seurasitteko kalenteria? Mitä huono ja mitä hyvää postauksissa sekä kalenterissa? Olis kiva kuulla lukijoiden sekä muiden kalenterin omistajien kommentteja! :) Ja huomenna sitten kynsiä, mitä on kyllä toivottu!

Viime vuoden kalenterin koostepostaukseen pääset tästä.

12 kommenttia :

 1. Tykkään seurata näitä Ciaten joulukalenteripostauksia eri blogeissa :) Itse en tätä hommaa kun ei kuulu keräilemiini merkkeihin, mutta on kuitenkin kiva nähdä mitä siinä oikein on sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä seurasin tänä vuonna kans muidenkin kalenteriesittelyjä :) Mullakaan ei aluksi ollut yhtään Ciatén lakkaa, mut ekan joulukalenterin jälkeen tykästyin kyllä näihin paljon! :)

   Poista
 2. Mä olin oikeen tyytyväinen, että hankin tämän itselleni :) Oikeestaan kaikki lakat olivat mieluisia ja kyllä alus -ja päällyslakkakin tulivat tarpeeseen. Niitä kun aina kuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyytyväinen oon minäki! :) Kyllä mullakin käyttöä alus- ja päällyslakoille on, mutta kun aluslakoissa oon tosi skeptinen kirkkaita kohtaan, ja päällyslakkanakin käytän vaan pikakuivattajaa :D Vaikka taitaa tuo Ciatén olla nopeasti kuivuva?

   Poista
 3. Tavallaan pikkuisen harmittaa, että en kuitenkaan raaskinut hankkia kalenteria, lakkasävyt olisivat miellyttäneet. Ehkäpä saan siitä hyvästä hankkia itselleni jotain muita kivoja lakkoja - tai kaipa tekisin sen muutenkin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, nyt vaan sitten muita lakkoja hankkimaan! Tuolla 60€ saa vaikka kuinka paljon kaikkea muutakin kivaa :D

   Poista
 4. Tätä kalenteriahan on vielä myynnissä Asoksella (ainakin viimeksi kun kurkkasin niin sieltä löytyi) ja jos joku matkaa Ruotsiin, niin sieltä Sephorasta voi bongailla ja taisi olla alessakin jo :)
  Saa nähdä, millainen kalenteri on ensi vuonna, vaikka itse vain olen seuraillut sivusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaveri kertokin, että Ruotsissa oli -40% tämä kalenteri, eli ihan tuntuva alennus! :) Itse ootan kans ens vuoden kalenteria, vaikka en olekaan varma, aionko hankkia.. :)

   Poista
 5. Oli kyllä kiva seurata näitä Ciaten avaamisia, kun en itse tilannut kalenteria. :) Omaan makuun viime vuoden sisältö oli ehkä kivempi, tässä tosi paljon hopeita ja punasävysiä lakkoja, kun viimeksi oli vaihtelua. Olisi kyllä kelvannut sisältö itselle, mutta ehkäpä nuo muut joulun alla tilatut korvaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna joo oli monipuolisempia sävyjä ja tänä vuonna sitten aika samanlaisia kaikki. Mä kuitenkin tykkäsin näistä sävyistä paljon tänäkin vuonna! :) Ja nyt säkin saat tilata lakkoja, vaikka sitten kalenterin hinnalla kun et ostanut tätä :D

   Poista