torstai 26. joulukuuta 2013

Joulukuun kynnet part 1

Nyt alkaa sitte marras-/joulukuun kynsien esittely! Muutamaan postaukseen aattelin nämä mahduttaa, joten tässäkin postauksessa tulee neljät kynnet. Kynsistä en sen kummemmin selosta, koska muuten tulisi kilometripostaus. Kysykää siis kommenteissa, jos jää jotain kysyttävää, ja kertokaahan omat suosikkinne! :)


Luvassa on siis skitletteä, tekstuurilakkaa, lumihiutalekynnet sekä yksi joulukalenterilakka irtoglitterillä! Laitoin nuo silleen, että ensin tulee kuvat ja niiden jälkeen sitten lakoista ja kynsistä tietoa.


Ciaté - Headliner
OPI - Did It On 'Em
Wet n Wild Fergie - Mermaids Curves

2mm pyöreät sekä ovaalinmuotoiset strassit

Tämän skitletten tein oikeestaan marraskuussa, mut en kerennyt postaamaan kynsiä ennen kalenteria. Tein nämä taktiikalla jos-nyt-jotain-tuohon-ja-jotain-tänne. Kaikissa kynsissä on pohjalla Headlineria kaksi kerrosta. Headliner on muuten laadultaan niin ihana, että mun on varmaan pakko ostaa tätä täysikokonen pullo kun minikoko loppuu.

Nimettömässä on pari kerrosta Mermaids Curves -glitterlakkaa, ja etu- ja pikkusormissa liukuvärjäys vihreää apuna käyttäen. Loppuihin kynsiin laitoin vielä vihreitä strasseja. En viihtynyt näissä yhtään; ehkäpä en vaan osaa tehdä skitlettejä :D


Depend Rough Sparkle - Forget-Me-Not

Tekstuurilakat on kiireisen illan pelastus. Nämäkin kynnet on tehty iltamyöhään, kun on vaan pitänyt saada kynsille jotain. Kaikissa kynsissä on Dependin vaaleansinistä tekstuurilakkaa kaksi kerrosta. On muuten hyvälaatuisia nämä Dependin tekstuurit, suosittelen! Nämä on ainakin OPI:n tekstuureja rosoisempia pinnaltaan kuivuttuaan.

Nimettömiin laitoin strasseista kukat suoraan tekstuurilakan päälle. Ja vaikka päällyslakkaa en laittanut, strassit pysyivät tiukasti kiinni vielä muutaman seuraavan päivän. Enkä muuten varonut kynsiä yhtään. :)


Make Up Store - Satu
OPI - Tiffany Case
OPI - Pirouette My Whistle

Oumaxin akryylimaali, valk.
1mm hopeat strassit

Viime vuoden lumihiutalekynsistä tykkäsin niin kovasti, et mun oli pakko toteuttaa sellaset myös tänä vuonna! Tosin kynnet lyheni, joten nämä olivat lumihiutaleet nysäkynsille :)

Pohjalla on monta kerrosta (en ees laskenu kuinka monta) Satua, joka on jotain duochromen ja glassfleckedin väliltä. Siihen päälle liukumaa Tiffany Casella ja vielä lumihiutaleet akryylimaaleilla sekä strassit. Lumihiutaleiden päälle laitoin hiukan hopeaa glitterlakkaa.. Tiffany Casen tekstuuripinta ei haitannut, sillä lisäsin runsaasti päällyslakkaa päälle.Ciaté - Encore!
Ciaté - Sequin Miss Mistletoe (irtoglitter)

Joulukalenterilakoista ekana pääsi testiin Encore!, joka ei herättänyt kovastikaan kalenterin aikana ihastusta eikä vihastusta lukijoiden suunnalta. Mä tykästyin tähän heti; vähän erikoisempi sävy. Jotain murretun punaisen ja oranssin väliltä, en oo nähnyt tällaista vastaavaa ennen. Lakka peittikin jo yhdellä kerroksella nämä mun nysäkynnet. Koostumus oli aika paksua, mutta helppo levittää. Nimettömiin asettelin päällyslakan ja dotting toolin avulla kalenterista tulleita hexejä.

Sellasia kynsiä tällä kertaa. Mun mielestä ehdottomasti parhaat oli nuo lumihiutalekynnet :) Seuraavaksi taitaakin sitten olla uuden valoteltan esittelyn vuoro, älkää karatko mihinkään!:)

8 kommenttia :

 1. Ihan mielettömän suloiset nuo Dependin tekstuurilla tehdyt! Sopii hyvin nuo rhinestonet (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään tehdä strasseista tollasia kukkia, ne sopii varsinki tekstuurejen kanssa :)

   Poista
 2. Kauniita kynsiä. :) Mä tykkään hirveesti noista ensimmäisistä!

  VastaaPoista
 3. Ihania kynsiä :)! Erityisesti mieleen nuo lumihiutalekynnet, tosi nätit!

  VastaaPoista