maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku 2: Boudoir

Tänään tulleesta klassisen punaisesta Boudoir-lakasta mulle tuli heti mieleen meidän ponin ihana punainen riimu! :DBoudoirin huomasin myös muistuttavan kovasti OPI Big Red Applea, ja ainakin pullon perusteella nuo ovat dupeja. En sitten tiedä peittävyyseroa, koska kumpaakaan en oo vielä testannut. Voihan olla, että Ciaté on parempi, vaikkakin sitä kovin epäilen. Alla vielä vertailukuva:


Ja hei, kun tästä kerran Onni muistui mieleen, niin pitäähän tuon jouluponin kuva laittaa! Meillekin tänne on lunta vähän eksynyt, joten kuvattiin eilen poni tuon punaisen riimun kanssa, joka sopii sille ihan täydellisesti :)


Onni toivottaa osaltaan hyvää joulunodotusta kaikille lukijoille ja kalenteria seuraaville! ♥

10 kommenttia :

 1. Oiih ihana kuva Onnista! <3 :3 söpö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni kiittää! ♥ Ja ilmeenhän sai aikaan kun kissa tuli epäilyttävän lähelle :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja sopii hyvin tulleeseen lakkaan myös :)

   Poista
 3. Aww suloinen jouluponi :3 Big Red Apple on kyllätosi hyvänlaatuinen one-coater, tosin viime vuoden kalenterista tullut enmuistanytminkäniminen-punainen Ciaté oli myös yhdellä kerroksella peittävä. Tosin sävy hiukan eri kuin BRA:ssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Onni on, vielä kun poronsarvet saisi sille! :D

   Viime vuonna tuli punaisia Dangerous Affair ja Mistress, joista ensimmäinen kyllä peittää hyvin mutta on paljon tummempi. Mistress ei mun muistaakseni kovin hyvin peitä, ja on kirkaampi :) Tää Boudoir on just niitten välissä oleva sävy :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on, sopii hyvin tähän vuodenaikaan :)

   Poista