perjantai 6. joulukuuta 2013

Luukku 6: Sugar Plum

6. päivän lakka rikkoi tähän asti olleen puna-oranssipainotteisen linjan. Ja tän päivän lakka on myös yksi odotetuimmista. Hihkuin jo täällä itekseni kuinka sulonen se on :DSugar Plum on iiiiihana vaaleanvioletti creme. Onhan mulla näitä vaaleanvioletteja muutamia, mut en oo es halunnu kattoo, onko tää dupe. Eihän tällasesta nyt luopua voisi, kun kerran kalenteristakin tullut! Ja pitää laatuakin päästä testaamaan, koska Ciatén tuntien tää voi olla joko tositosi huonosti peittävä tai ihmeen hyvin peittävä vaaleaksi.

Ja tänäänhän on vapaapäivä, ja ihmettelin itekkin mitä teen tähän aikaan jo hereillä. Heräsin kasilta ja aattelin vielä jatkaa nukkumista, mut oli liian suuri houkutus avata kalenteri. Tarkotuksena oli vaan kattoa, mikä lakka tuli ja käydä sitte nukkuu, mut arvatkaapa sainko enää nukuttua..? Sitä se teettää kun nukahtaa tosi aikasin puhelin kädessä.

No mutta eiköhä tässä ollut tarpeeksi tekstiä tälle päivälle. Viettäkäähän kiva itsenäisyyspäivä! :) (Ja ihastelkaa päivän Sugar Plum -ihanuutta!)

8 kommenttia :

 1. Mäkin hihkuin täällä iloisena heti kun avasin kalenterin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että muutkin :D Mut tuo on aivan ihuna ♥

   Poista
 2. Mistä ostit joulukalenteris? Paljon maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tuon Ciatén nettisivulta hintaan £42 ja siihen vielä päälle noin £13 postikulut.

   Poista