perjantai 17. tammikuuta 2014

Chameleon Crush

Aiemmin kerroinkin kotiuttaneeni ekan tekstuurilakkani IsaDoralta. Moni merkin tekstuuri on kyllä ollut tosi kivannäkönen, mut en todellakaan osta niin kalliita lakkoja. Alennuksesta sentään yhden kivan löysin, mut pitäishän tolle kaveri saada, kun muuten on hyllyssä niin yksinäinen.. :D

Chameleon Crush sykähdytti ehkä eniten IsaDoralta, joten se piti myös äkkiä saada kynsille. Edelliset kynnet sai siis väistyä muuten, paitsi että mun oli pakko jättää Zumba-kynsi vielä, koska tykästyin siihen varsinki loppuvaiheessa niin paljon! Kyllä se sitten seuraavaks lähtee pois, mut saa vielä vähän aikaa olla, vaikka ei sovikaan tekstuurin kanssa yhtään yhteen.
IsaDora Sugar Crush - Chameleon Crush

Chameleonia laitoin aluslakan päälle kaksi kerrosta, joista jälkimmäinen oli ehkä vähän liian paksu. Tämä ei kuitenkaan haitannut, sillä tässä tekstuurissa pinta muuttu silti täysin mattapintaiseksi, toisin kuin OPI:n tekstuureissa. En kuitenkaa osannu jotenki yhtään lakata IsaDoran sudilla; ihan liian leveä! Ja lisäksi se piti työntää oikein syvälle pulloon jotta lakkaa sai lisää. Kuivumiseltaan Chameleon oli aika samanlainen kun mun muutkin tekstuurit, mut tästä jäi sileämpi pinta kun muista.


Kameleontti myös yritti piiloutua kuvissa huomaamattomaksi, joten vihreä glitter näkyy melko heikosti. Ja oikeesti, tää on tosi vaikee kuvattava. Kynsille lakka myös kuivui loppuen lopuksi vaaleammaksi mitä pullon perusteella olisi voinut olettaa. Pikkuvikoja, tykkään tästä silti paljon!:)

8 kommenttia :

 1. Tää on upea :o Mun täytyy jossain vaiheessa vielä kotiuttaa tämä, jos sattuu olemaan alennuksessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa kotiuttaa, koska onhan tää nyt vaan varsinki livenä mielettömän hieno! :)

   Poista
 2. Tämäkin on niin kaunis <3 Luulen, että en kuitenkaan tarvitse tätä, koska meneehän tämä hurjan lähelle Alcatraz...Rocksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mun mielestä tää ja Alcatraz on kaukana toisistaan; siinä missä Alcatraz kimaltelee niin monessa värissä, niin tää kimaltelee vihreänkultaisena. Lisäksi tää on huomattavasti vaaleampi ja violetimpi kun taas Alcatraz paljon tummempi ja sinisempi sekä upeampi :) Mun mielestä ainakin nämä molemmat mahtuu sopuisesti kokoelmaan, joten kyllähän tän voit hyvinkin kotiuttaa ;)

   Poista