lauantai 25. tammikuuta 2014

Didgeridoo Your Nails?

Arvonnasta taannoin saamani OPI on vanhasta Australian-kokoelmasta, joka julkaistiin luultavasti vuonna 2007 tai 2008. En oo ihan varma, sillä tarkkaa ajankohtaa en löytänyt. Koko kokoelma on mulle ollutkin ihan vieras, koska OPI-lakat löysivät tien sydämeeni vasta pari vuotta sitten.

Didgeridoo Your Nails? löysi kuitenkin tiensä mun luokse pari kuukautta takaperin, ja pääsi viimein kynsille. Onhan mun pitäny tämä testata jo ajat sitten! Ja vaikka lakka ei alussa pullon perusteella suurinta ihastusta herättäny, niin ai että kun mä rupesin tykkää tästä kynsillä!OPI - Didgeridoo Your Nails? (Australian)

Väriltään tää on korallinpinkki, josta löytyy shimmeriä kultaisena sekä roosana. Koostumukseltaan lakka on taas todella vaikea määritellä. Pelkkä shimmer tää ei ole, vaan vaikuttaa hieman metalliselta. En osaa kyllä tarkasti sanoa, koska nää tällaset on just niitä kaikista vaikeimpia koostumuksen perusteella! Saa toki kertoa, jos joku tietää oikean nimen tälle:)

Yleensähän tällaisen samanlaisen koostumuksen omaavat lakat peittävät heikosti ja siveltimen vedot jää näkyviin. Didgeridoo tekee kuitenkin poikkeuksen; ekalla kerroksella tää oli ihan kamala, mut toka peitti jo tosi hyvin. Laitoin silti kolme kerrosta, koska tarkkaa katottuna kynsiraja näkyi vielä. Myöskään siveltimen vedot eivät näkyneet lopputuloksessa, ihan huippua! Pieni miinus tulee kuivumisajasta, joka oli vähän hidas, mut se annettakoon anteeks näin upealle lakalle.Ja yllätys oli sinänsä sekin, että tuo pullossa oleva shimmer näkyi myös kynsillä. Ehkäpä johtuu myös koostumuksesta, koska OPI:n cremeissä jotka sisältää shimmeriä, shimmer ei näy kynsillä hyvin. Kuvissakin näkyy shimmeriä, voi jestas kun tää on hyvä lakka! Tietenkin vähän jäi sitä kultaista puuttumaan, sillä lakka ei ole kokonaan kaikissa kuvakulmissa noin pinkki. Alla oleva pullokuvakin on liian tumma, mut muuten en saanut shimmeriä siinä näkymään.


Musta on aina kiva saada lakka, joka on jonkun muun valitsema/lahjoittama, koska pullossa ei niin kivalta näyttävät lakat voivat jäädä testaamatta. Niistä voi kuitenkin paljastua helmiä, kuten tässäkin tapauksessa. Kyseinen lakka tuskin olis muuten ikinä löytänyt mun luo ellen olis sitä saanut. Nyt oon niin happy, koska tää on aivan ihana yksilö ja saa säilyttää paikkansa OPI-hyllyssä!:)

11 kommenttia :

 1. Ompa kyllä kauniin värinen lakka. Kelpais mullekin :D

  VastaaPoista
 2. Ihan döpö väri. Mulla on jäänyy kanssa aika hyvin pimentoon tuo Australia- tai vanhemmat kokoelmat ylipäänsä. Mutta ehkä ihan hyvä ettei liian vanhoja lähde metsästämäänkään, kun eiks OPI oo ollu 3-free vasta noin 3007 lähtien..?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori - kännykällä tulee tällasta tekstiä... ja mun paha tapa on olla lukematta läpi omaa kommenttia ennen julkaisua (- julkaisun jälkeen tulee näköjään luettua@)....

   t. Döpö 3007

   Poista
  2. Haha, mullakin puhelimella tulee kirjotusvirheitä - enkä myöskään oikolue kirjotuksia ennen julkasua:D

   Mä en tiedäkään tuosta 3-free-jutusta mitään kun tosiaan en oo selvillä vanhoista kokoelmista. Uusista kyllä liiankin selvillä.... ;D

   Poista
 3. Onpa kaunis lakka! :) Tosi laadukkaan kuvat sulla blogissa, oon ihan kateellinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ihana kuulla kun välillä vaan tuntuu et kuvista saa ollenkaan hyviä:)

   Poista
 4. Oh, ihanasti sopii sun ihonväriinkin. :o Näitä vanhempia Opeja harvemmin tulee kyllä tunnettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä kun aina aattelen, että ei mitkään meinaa sopia kun iho on niin kirjava ja vaihtaa väriä vaaleasta sinisen kautta punaiseen:D Mutta on kyllä kiva lakka, vaikka vanhempi onkin, kiitos vaan tästä;)

   Poista