maanantai 20. tammikuuta 2014

Edessä hiljainen viikko

Alkaneelle viikolle ei kannata asettaa suuria odotuksia, koska mulla alkaa keskiviikkona koeviikko ja oon jo nyt ihan pulassa sen kanssa. Lisäksi viikonlopun kissanäyttelyt sekä yritysjutut painaa päälle, ja äskenki vietin 1,5 tuntia kissaa pestessä, joten se tän illan opiskeluista. Enköhän mä jotenki selviydy tästä viikosta, vaikka sitten huonoin tuloksin!

Kynsiä ei ole esiteltävissä, mutta koska Zumba oli eilen niin kuvauksellinen, aattelin kertoilla vähän kissan kuulumisia kuvien merkeissä. Nämä postauksen kuvat on otettu kun herra valvoo pakastimen sulatusta. En muuten tiiä, miten näistä kuvista tuli näin värittömiä..Zumballa on siis viikonloppuna näyttelyt Lahdessa, ja tänään tehtiin näyttelypesu sille. Rasvanpoistaja, kolme shampoota ja hoitoaine sekä ikuisuudelta tuntuva kuivaus - ja kissa on harjausta ja trimmausta vaille valmis! Aikaa kului kiitettävästi, varsinkin kun tänään ei oltu yhteistyönhaluisia. Yhessä vaiheessa kissa roikku jo mun paidassa ja olkapäässä, mut jos kynnenjälkiä rinnassa sekä paidan rei'ittymistä ei oteta lukuun, niin ihan hyvin meni. Lähtihän pojasta taas karvaa ja jos ei oltais jo ilmottauduttu tuonne, niin ei kyllä näyttelyihin lähdettäis. Mutta eipä me mitään näyttelymenestystä odotetakaan :)

Muuten Zumballa menee hyvin, jos ei lasketa karvanlähtöä. Tänä talvena sekään ei ole ihan mahdoton ollut, mitä nyt häntä näyttää ihan rotan hännältä.. Onhan tuossa karvaa silti kiinni ja kuvio erottuu, joten kaikki hyvin. Naama kyllä kaipaa trimmaamista, kun meinaa vielä vähän tuimalta näyttää :D Onneks mulla on perjantaina vapaapäivä, niin kerkee vähän rentoutumaan ennen rankkaa viikonloppua - ja ehtii myös tehdä kunnon kampauksen Zumballe.
Pitääkin sitte näyttelyitten jälkeen kirjotella lisää, jos vaan teitä kiinnostaa? :) Näyttelykuvia ainakin kynsien ohella tulee varmasti.

Viettäkäähän kiva viikko, tai ainakin parempi alkuviikko kun mulla! :)

14 kommenttia :

 1. Voi en kestä! Olisi kyllä hauska kokemus tuo kissanäyttely, muuten varmaan oltaisiin menossa meidän ainoon rotukissan kanssa, mutta entinen omistaja ei ole vieläkään lähettänyt sen papereita meille. Huoh. Maksaako tuonne muuten tulla katsomaan mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ompas tyhmää tuollainen, kyllähän paperit nyt pitäis antaa jo heti kun kasvattaja kissan myy! Näyttelyt on tosi kivoja tapahtumia kun näkee hienoja kissoja ja tutustuu mukaviin ihmisiin :) Yleensä yleisöltä on joku muutaman euron pääsymaksu, mut ei siis mikään päätä huimaava. Suosittelen kyllä paikanpäälle tulemista! :)

   Poista
 2. Oi mikä otus :3 En tiedä kissoista mitään, mutta pienempänä tuli käytyä monestikin näyttelyssä vaan kuolaamassa näitä lyttynaamoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, nää lyttynaamat on niin parhaita! :D Näyttelyissä vielä näiden kategoriassa on niin upeita kissoja, ettei Zumbakaan niille pärjää :)

   Poista
 3. Ihana ihana Zumba! Tsemppiä koeviikkoon ja viikonlopun näyttelyyn! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zumba kiittää! <3 Ja kiitos, yritetään selvitä! :)

   Poista
 4. Tsemppiä näyttelyyn! :) Me näytellään vaan TICAn puolella nykyisin mutta mietinnässä on tulla tuonne turistiksi, sopivasti olisi lauantaina vapaapäiväkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Kyllähän noista FiFen näyttelyistä on aika paljon ihmisiä CFA:han ja TICA:an siirtynyt, enkä ihmettele. CFA kiinnostais kyllä, mut ei Zumba siellä pärjäis kun ei oo niin huippuluokkaa. Ehkä sitte joskus toisen kissan kanssa voisinkin eksyä CFA:han :)

   Poista
 5. Kiinnostaa! Toivon teille näyttelymenestystä! ^__^

  VastaaPoista
 6. Kiinnostaa! Onnea näyttelyyn ja koeviikkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaus siis tulossa! Kiitos paljon! :)

   Poista