lauantai 4. tammikuuta 2014

Pinkit(kö) tiikerit

Pitkästä aikaa halusin kynnet ilman mitään glitteriä tai muuta ulkonevaa ja hankalasti poistettavaa koristelua. Sain nimittäin edellisten kynsien jälkeen jo viimestään tarpeekseni glitterien poistosta. Kohta tää lähtee ettimään omaa peel offia, eihän glitterin käyttöä muuten jaksa pitkäään aikaan :D

Siispä piti saada nopeat ja yksinkertaset. Tää vaihe mulle oli tosi vaikea, koska yleensä tällaisissa tilanteissa päädyn glitterliukuun. Tartuin kuitenkin siveltimeen ja maalailin Oumaxin mustalla akryylimaalilla tiikeriraitoja kynsille. Ja miten se olikin niin vaikeaa? Tuntu etten enää yksinkertasesti osaa tehdä hienoja tikruja.Pohjalla on Ciaté Play Date, joka on yksi viime vuoden joulukalenterilakoista. Lakka oli hyvälaatuinen vaikkakin peittävään lopputulokseen tarvitsee kolme kerrosta. Levittyvyys ja kuivumisnopeus oli kuitenkin loistavat, joten kerrostaminen ei haitannut.

Väri taas... Pinkkihän tää on - vai onko? Ciatén promoissa sekä esimerkiks SoNailiciousin kuvissa lakka on ihan selvä pinkki, mun kuvissa taas enemmänkin punainen. Pullokuvissa huomaa pinkin sävyn, joten ne näette kalenteripostauksessa täällä. Kynnellä kuivuttua on kuitenkin enemmän punainen.

Ciatén sivuilla lakkaa taas kuvataan seuraavasti: "A blod pop pink with a playful coral edge."Siispä mä ehkä myönnyn että tää on pinkki, koska kun tätä kynsillä on tuijottanut, niin muistuttaa enemmän pinkihtävää kuin selvää punaista. :) Ja unohtakaa mun kuvat, niissä lakka on ihan vääränvärinen.

4 kommenttia :