tiistai 25. helmikuuta 2014

Ivory Queen vs. Members Only

Viime joulukalenterin aikaan kovasti keskustelua herätti kalenterista tulleet kaksi melko samankaltaista lakkaa: Ivory Queen sekä Members Only. Pullojen perusteella nuo ei täysin dupeja olleet, vaikka jotkut niin sanoivatkin. Niimpä halusin ottaa lakat vertailuun ja katsoa, onko ne mukamas dupeja.

Pulloissahan nuo näyttäisivät olevan samansävyisiä, tosin Ivory Queen on vähän vaaleampi. Lisäksi koostumus näyttää samalta; molemmissa on shimmeriä, joskin Members Onlyssa on enemmän shimmeriä ja se on eriväristä kuin Ivory Queenissa. Jälkimmäisessä siis on pelkästään kultaista shimmeriä. Alla olevassa kuvassa Ivory Queen on oikealla ja Members Only vasemmalla.


Kynsille lakkasin lakat joka toiseen kynteen, ja eroavaisuudet tuli vasta kunnolla esiin kynsillä. Molempia lakkoja on kolme kerrosta eikä päällyslakkaa ole käytetty. Merkkasin vielä kuvaan, missä on mitäkin lakkaa epäselvyyksien välttämiseksi:)Ciaté - Ivory Queen
Ciaté - Members Only

Ivory Queen on selkeästi creme, jossa on mukana kultaista shimmeriä, kun taas Members Only on pelkkä shimmer. Jälkimmäisessä kolmekaan kerrosta ei riittäny peittävyyteen, joten se sopisi vaikkapa ranskiksen alle nudeksi. Ivory Queenia olisi riittänyt jo pelkästään kaksi kerrosta peittämään, mut laitoin kolmannen, jotta lakkoja olisi saman verran kynsillä. Members Onlyssa näkyy myös shimmer selkeämmin ja runsaammin.

Mua häiritsi Members Onlyn läpikuultavuus, joten tein dotting tooleilla sekä Ivory Queenilla kärkiin palloja. Lopputuloksesta huomaa kyllä, etten jaksanut oikeen keskittyä pilkutukseen. Seuraavissa kuvissa lakkojen päällä on jo päällyslakka.


Mitä samaa lakoissa sitten on? Molemmissa on shimmeriä ja lakat ovat samansävyisiä. Ja nää muuten kuivuu hirveen hitaasti, mistä piitkä miinus. Pullossa niin samanlaiset lakat eivät olleetkaan dupeja, joten mä aion ainakin pitää molemmat itelläni:)

8 kommenttia :

 1. Nättejä molemmat! Minä pidän ehkä enemmän tosta Members Onlysta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä ovat :) Members Onlya pitäis koittaa ranskiksen alla, vois näyttää hyvältä siinä!

   Poista
 2. Mää haaveilen tosta kynsilakkakalenterista... Oih ja voih! Tuo Ivory Queen on ihana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna sitte hommaat sellasen! Suosittelen :)

   Poista
 3. Nättejähän nuo :) Kuvien perusteella Ivory Queen näyttää omaan silmään paremmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mieleen on kans enemmän Ivory Queen, vaikka onhan tuo toinenkin nätti:)

   Poista
 4. Nättejä lakkoja kumpainenkin vaikka pullossa näyttävät tylsiltä, kastuneilta laastareilta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullojen perusteella mä olin kanssa ihan plääh, mut onhan nuo kynsillä nätit - enkä nää noissa kynsillä laastaria :D

   Poista