keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kukkia mustalla pohjalla

Tein jo toistamiseen mustat kynnet, joissa viihdyin tosi hyvin. Tällä kertaa inspiroiduin Remingtonin kihartimesta, jossa on mustalla pohjalla valkosia, hopeita ja mustia kukkia. Jätin tosin pelkät hopeat kukat tekemättä, mut lopputulos on silti sellanen kun pitkin, ja ai kun mä tykkään näistä!Mustana lakkana toimi China Glaze Liquid Leather. Pullossa on vielä noin puolet jäljellä, ja nyt lakka jopa peittää tarpeeksi yhdellä kerroksella. Tosin kerroksesta tulee vähän turhan paksu ja lakattaessa täytyy olla tosi tarkkana. Nuo kuplat, jotka kuvissa näkyy, ei tullut Liquid Leatherista vaan Seche Vitestä, jota ilmeisesti laitoin liian paksu kerroksen.

Kukat tein Oumaxin akryylimaaleilla sivellintä ja dotting toolia apuna käyttäen. Tein niitä köynnösmäisesti osaan kynttä, jottei lopputuloksesta olis tullut niin sekava. Lisäksi jätin alunperin suunnittelemani glitterin kynsistä pois, koska halusin pitää nämä yksinkertaisina. Mattalakkaakin oli tarkoitus laittaa, mutta kun tykästyin näihin niin paljon, niin jätin sen pois. Muuten olis kuitenki pitäny poistaa kynnet heti seuraavana päivänä, koska matattu musta ei kestä kun vaan sen päivän (jos sitäkään).
Miks ihmeessä oon alkanu tykkää mustista kynsistä?:D Ennenhän en tykännyt yhtään, mut nää ja edelliset on olleet tosi kivoja! Olisin viihtynyt näissä kauemminkin, mutta kyllähän kaikki tietää, miten nopeesti mustissa kynsissä näky kärkikuluma.

14 kommenttia :

 1. Hitsi miten ihanat :o Mulle tulee mieleen näistä niin joku mekko :D En vaan nyt saa päähäni, että mikä / millainen! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, tosi hienot kukkaköynnökset olet saanut aikaiseksi!

  Niin se mieli vaan muuttuu, mulle käy vielä yleensä niin, että jos en aiemmin oikein välittänyt jostain väristä niin sitten jos epäluulosta pääsee yli niin sen jälkeen iskee oikein kauhea hinku lakata kyseisellä värillä. Nimimerkillä ennen viime kesää inhosin neonvärejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!:)

   Mullakin kävi sinisten lakkojen kanssa niin että aluks inhosin ja nykyään ne on ihan parhaita:D Tosin en usko et mustan kanssa näin tulee käymään.

   Poista