perjantai 28. helmikuuta 2014

Kultaisia kolmioita

Nyt on ollu niin paljon kynsiä postattavana, että blogi laahaa jäljessä ja paljon! Oon oottanu jo ikuisuuden (tai siltä se on tuntunu) seuraavaa tulevaa postausta, jota pitää vieläkin oottaa pari päivää. Haluisin jo julkasta sen teille nähtäväksi, mut minkäs teet kun haluun myös esitellä kynnet järjestyksessä:D Siispä oottakaa ylihuomiseen, silloin on esittelyssä tulevan kevään ja kesän must have -lakka! Arvaako kukaan, mikä on kyseessä?;)

Nyt kuitenkin kynnet, jotka tein yhtenä iltana koulujuttujen sijaan. Silmäilin käyttämättömien lakkojen listaa, ja päätin ottaa mulla kohta vuoden olleen Lumenen sinisen cremen testiin. Lakka kantaa nimeä Blueness (suomalaista nimeä en edes kerro, koska en vihaa mitään muuta lakoissa niin paljoa kun suomenkielisiä nimiä - heti siis nimettömien ja numerollisten lakkojen jälkeen), ja on vuoden 2013 kevät-/kesävärejä Lumenelta. Mulla on samaisesta kokoelmasta myös vihreä creme, joka oli positiivinen yllätys.

Tykkäsin myös Bluenessista todella paljon loistavan laadun takia; lakka peitti kynnet kahdella helpolla kerroksella, ja Lumenen suti on mun mielestä oikein hyvä mun kynsille. Blueness on myös sävyltään tosi kiva sininen, juuri sellanen mistä tykkään! Väri menee tosi lähelle OPI:n Can't Find My Czechbookia, mut tarkemmin en oo lakkoja vertaillu. Ainakin pullon perusteella ovat todella lähellä toisiaan, ja laatukin on aika samanlainen. Blueness taitaa kuitenkin olla hiukan paksumpaa koostumukselta.Lumene Gloss & Care - Blueness
OPI - Love.Angel.Music.Baby

Sinisen kaveriksi valikoitui kultainen satiinilakka LAMB, joka on varmasti jokaiselle tosi tuttu eikä esittelyjä kaipaa. Tein sillä ilman teippejä pari kolmiota jokaiseen kynteen koristelusivellintä apuna käyttäen. Teippien käyttö olis ollut suotavaa, mut aika ei riittäny oottamaan pohjan täydellistä kuivumista. Kyllä noi mun mielestä silti ihan siistit on:)

Satiinipinta ei näissä kynsissä päässyt esiin, koska laitoin päällyslakan kynsiin. On LAMB kyllä kiva päällyslakallakin, ainakin kimallus monikertaistuu!

20 kommenttia :

 1. Tykkään näistä tosi paljon! :) ♡

  VastaaPoista
 2. Tiedän mikä lakka kyseessä, jos mitä on sun instaan luottamista! :D Ja nätti väri tuo sininen, mun lempiväri. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti oot oikeessa, instagram mulla kun on aina edellä näistä blogijutuista:D Joo se on tosi nätti, tykkään kans :)

   Poista
 3. Aivan ihanat! Tosi siistejä kolmioita sait tehtyä ilman teippejäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Papu! Kieli keskellä suuta mentiin, ja lakoilla tuli läträttyä, mut lopputulos sentään palkitsi:D En oo ennen näin hyviä saanu ilman teippejä.

   Poista
 4. hahaa, taidan tietää mikä lakka on kyseessä ;) todella ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, oon jotenki ennalta-arvattava joskus?:D Kiitos!

   Poista
 5. Ihana sininen! Tahtoo! Kauniit kynnet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katella vaikka Sokoksella, josko löytyisi. Vähän kyllä epäilen kun tää tuli melkeen vuosi sitten ja kausiväri vielä kyseessä. OPI:n Can't Find My Czechbook on luultavasti helpommin saatavilla (ainakin nettikaupoissa), ja mun mielestä se korvaa tän Lumenen hyvin. :) Ja kiitos!

   Poista
 6. Aivan upea väriyhdistelmä. Sulla on kyllä silmää tällaisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Bambi! :) Piristi kyllä päivää tämmönen kommentti ♥

   Poista
 7. Ihanat! Jotenkin lämpimän keväisen ja raikkaan talvisen sekoitus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sininen ja kultanen sopii kyllä hyvin yhteen :)

   Poista