maanantai 3. helmikuuta 2014

Sinistä ja hopeaa

Vieläkin mennään tammikuun kynsien parissa, mut tässähän nää vähenee. Koitan saada nää nyt alta pois, niin päästään helmikuun kynsiin sekä vesimarmorointihaasteeseen.

Seuraavien kynsien teon jälkeen olin ihan innoissani, että mä tein ekan siedettävän skitletten. Kuitenkin aloin epäillä, onko tää sittenkään skitlette, vaan joku muu?:D Kertokaa viisaammat!


Ciaté - Ferris Wheel
Ciaté - Fit For A Queen
Ciaté - Locket

Joulukalenterilakkoja halusin päästä taas testaamaan ja koska tarvitsin muutenkin seuraavaksi päiväksi vaaleansiniset kynnet, niin löysinkin sopivat lakat kynsiin. Peukalossa, etusormessa sekä pikkusormessa on pohjalla vaaleansininen creme Ferris Wheel. Ei voi siitä lakasta sanoa muuta kuin että ihan täyttä kuraa koko lakka. Olo oli kyllä kun maailmanpyörässä tällä lakattaessa: hirvitti, kauhistutti ja päätä meinas alkaa huimata suorastaan. Raidoittumista ja kaljuuntumista, jes. Laitoinkohan tätä kolme kerrosta, mut neljäskään ei olis ollut pahitteeksi.

Keskisormessa ja nimettömässä taas on hopea foil Fit For A Queen, joka on kyllä blogissa kynsillä aiemminkin nähty. Tämä jos mikä oli Ferris Wheelin jälkeen ihana lakattava; tokalla kerroksella ihan täydellinen peittävyys ja levittyy juuri sinne minne pitääkin! Tulihan mulle kommenttia, että eikös tuo oo samanlainen kuin se vasta tilaama.. (Kysyjä siis viittasi OPI:n Push & Shoveen, jonka oon tilannut, mut saa nähdä päätyykö koskaan mun luo... Kuitenkaan nämä kaksi lakkaa eivät ole samanlaiset.) FFAQ sai lisäkseen pari 2mm strassia.

Hopeaglitter Locket koristaa peukussa ja etusormessa liu'un merkeissä ja pikkusormessa on yksi kerros koko kynnellä. Lakassa ihan pientä glitterhippua tosi tiheässä. Siis sellasta pienempää ja hienompaa kun mikroglitter. Lisäksi on hopeita hexejä kahdessa eri koossa. Tykästyin tähän glitteriin tositosi paljon, ja sopi kyllä liukuunkin loistavasti. Mun mielestä on kivempi osittain kynnellä kuin koko kynnellä.Oli nää kynnet sitten koristelultaan mitä tyyliä tahansa, niin tykkäsin silti:)

10 kommenttia :

 1. Ihanat<3! Harmi, että tuo lakka on täyttä kuraa, koska se on niin upean värinen.. Murr..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti ♥ No niimpä.. Sigillä kylläkin oli ihan hyvälaatuinen, joten ehkä sullakin? Tosin mitä googlettelin, niin kaikki valitteli laadusta..

   Poista
  2. Niimpä :/ Täytyykin ottaa tuo lakka pian testiin!

   Poista
  3. Kannattaa, jään seurailee sun tuloksia:)

   Poista
 2. Koristelutyylin nimitykseen en osaa ottaa kantaa, mutta kauniit on! Kaikki sopii hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää ilmeisesti skittlette on, ainakin mitä googleen on luotto:D Kiitos!

   Poista