maanantai 17. helmikuuta 2014

Tyynysotaa tekstuurilla

En ollut edes tietonen GOSH-merkin tekstuurilakoista ennen kuin vasta pari viikkoa sitten. Taisin löytää muutaman blogin, jossa näistä oli mainittu, mut ei mitenkään monisanaisesti. Miksi kukaan ei oo huomioinut tän merkin tekstuureja, kun kyseisestä koostumuksesta on kuitenkin niin hirveä hypetys muutenkin?

No mä sitten uteliaana ostin yhden tekstuurin, ja selvitin vähän lisää tietoa lakoista. Suomessa näitä Frosted sand -tekstuureja löytyy kolmessa värissä (violetti, kulta, hopea), vaikka maailmalla on useampaakin väriä julkaistu. Mä ite kotiutin violetin Frosted Purplen, jossa on pieniä pyöreitä glittereitä sekä shimmeriä.


Oikeestaan Frosted Purple on hopea, joka selvästi taittaa violettiin. Mut laadultaan tää oli ihan loistava! Peittävyyden sai jo yhdellä kerroksella, paremman värin saamiseksi laitoin kaksi. Lakka kuivui tekstuuriksi nopeasti, ja pinnasta tuli juuri sopivan karhea. Lisäksi kynsillä kesti muutaman päivän hyvin ilman kulumista (mitä ei OPIn tekstuureilta voi edes odottaa). Ei siis valittamista, voisin vaikka kotiuttaa ne kaksi muutakin tekstuuria GOSHilta.

En halunnut kuitenkaan taas pelkkiä tekstuurikynsiä, joten yhdistin Frosted Purplen violetinharmaan cremen kanssa. Pillow Fight on nähty blogissa ennenkin, ja ensimmäisestä kerrasta viisastuneena osasin lakata sillä paremmin. Nyt laitoin kaksi kerrosta, joskin kolmas ei olisi ollut pahitteeksi.Ciaté - Pillow Fight
GOSH - Frosted Purple

Idean näihin kynsiin sain oikeastaan uusimman Nail It! -lehden kannesta, jossa on kynnet lakattu samantyylisesti, mutta vaan erilaisilla lakoilla. Tykkään noista lehdistä vaan niin paljon, kun aina löytyy inspiraatio niistä, jos ei muuta keksi!

Lakkasin molempiin käsiin yhden kynnen kokonaan tekstuurilla, ja muihin pääsi Pillow Fight. Laitoin cremen päälle kylläkin päällyslakan, sillä muuten kynnet olis olleet seuraavana päivänä kuluneet. Sitten päälle tein puolikuut tekstuurilla ilman mitää teippejä ihan lakan omalla sudilla. Tykkään muuten paljon tuosta GOSHin lakkojen sudista, se on juuri sopiva mun kynsille! Eihän nuo puolikuut maailman siisteimmät ole, mut tykkäsin silti näistä:)


Hiukan Frosted Purple voi näyttää liian hopealta kuvissa, koska Pillow Fight on kuitenkin aika selvä violetti. Eihän tekstuuri kylläkään joka valossa näytä violetilta, vaan hopealta. On tämä saman merkin hopeaan tekstuurin verrattuna ihan selvä violetti! Mun mielestä tää on kivansävyinen, tykkään:)

10 kommenttia :

 1. Hyvän näköiset kynnet! Mää en ollu tienny sitä, että myös Seppälästä löytyy hiekkalakkoja... Hö. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ai Seppälässä on kanssa tekstuureja? :o Ite en oo kuullukaan, tosin en käy siellä nykyäänl, kun kaikki hyvät lakat on sieltä pois enkä tykkää niistä Seppäläs omista.

   Poista
 2. Nätit kynnet ja kivannäköinen tekstuurilakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tekstuuri on kyllä ihan loistava :)

   Poista
 3. Hienot, värit sopii hyvin yhteen. :D

  VastaaPoista