sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

I Just Can't Cope-acabana

Nyt on vihdoin vuorossa sitä mulle kaikkein mieluisinta ja ominta sekä tulevan kevään ja kesän ehdoton suosikkilakka. Annetaanpa siis vuoro tälle pirteällä lakalle:
OPI - I Just Can't Cope-acabana (Brazil)

Brazil-kokoelman helmi I Just Can't Cope-acabana on vaaleahko, mutta pirteä ja lämmin keltainen - kuin Brasilian aurinko! Suorastaan syöksyin Kicksiin hakemaan lakan heti kun vaan pääsin, jotten vaan olis jäänyt ilman tätä. OPI:lla kun keltaset lakat on niin harvassa, niin tämä nyt oli vaan ihan pakko saada. Muut kokoelman lakat oli vähän plääh, vaikkakin voisin ihan hyvin kotiuttaa yhden toisenkin niistä.

Monet ovat varmasti kuulleet paljon kehuja lakan laadusta; kuinka tää on täydellinen kahden kerroksen keltainen. Voin yhtyä noihin kommentteihin, koska mun mielestä Copeacabananananana-nimihirviö oli oikein hyvälaatuinen keltanen. Koostumus oli paksuhko, joten lakkaa oli helppo levittää. Laitoin kynsilleni lakkaa kaksi kerrosta ja pidin tuumaustauon. Kirjaimellisesti mä istuin varmaan vartin vaan tuijottamassa kynsiä päivänvalolampun alla. Todella tarkan tarkkailun seurauksena huomasin parissa kynnessä vähän epätasaisuutta (vika ei tietenkään voinu olla lakkaajassa). Tuijotin seuraavat viisi minuuttia kynsiä, että onko niissä oikeesti epätaisaisuutta vai kuvitteleeko mun silmät kaiken. Lopulta laitoin kolmannen kerroksen kynsiin, ja kaikki olivat tyytyväisiä. Lopuksi totta kai pikakuivattaja, sillä lakka ei ollut mikään nopea kuivumaan.


Oikea lakkarakkaus tämä keltainen - valehtelematta mun kaikista 12 keltaisesta lakasta paras! Niin hyväntuulinen ja pirteä lakka:) Kyllä, te tarvitsette tämän!

18 kommenttia :

 1. Itse omistan vaan kaksi keltaista lakkaa, eli on mahdollista että toi liittyy vielä munkin lakkakokoelmaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli hyvin mahtuu vielä tämä yksilö sun kokoelmaan:)

   Poista
 2. Mä oisin voinu hankkia koko Brazil -kokoelman <3 Ihania lakkoja kaikki! Onneksi tuli hankittua myös tämä keltainen upeus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei kokoelmasta kiinnostanu kun tää ja sit Live.Love.Carnaval, mut varmaa tyydyn vaan tähän keltaseen. :) Ihania on kyllä muutkin lakat!

   Poista
 3. Tämä lakka oli ainoa himotuspakkosaadalakka koko Brazil-kokoelmasta, täydellisyys <3 tosin tilasin sen vasta perjantaina mutta pääasia että saan sen! :P

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä kaunis, ja levittyy keltaiseksi lakaksi tosi hyvin. Muihin brasilialaisiin verraten kyllä itsekin huomasin tässä Copacabanassa ihan pientä raidoittumista, mutta ei onneksi mitään vakavaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei mulla oo maanantaikappaletta! Tosin olihan tää muuten laadultaan ihan loistava keltanen :)

   Poista
 5. Todella kaunis! Itse omistan vain yhden kunnon keltaisen lakan :/ Haluan tämän sekä Don't Bossa Nova Me Around :))

  VastaaPoista
 6. oih ja voih mikä ihanuus! sun pitäs tehä uus banneri ja laittaa toi aurinkolakka siihen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulla on ollu jo jonkin aikaa suunnitelmissa laittaa tämä lakka banneriin :)

   Poista
 7. Uih ku se on ihana! Tuli semmonen olo jo Zigin postauksen lukiessa, että tahtoo... Nyt se vaan lisi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Zigin kuvat oli aivan ihania! Kai sun ny on pakko tää hankkia?;)

   Poista
 8. Ihana keltainen, nam! :) Tämän aion kyllä hankkia.

  VastaaPoista