torstai 27. maaliskuuta 2014

Överiskittlette

Päädyinpä sitten yhtenä iltana kiireessä ennen hierontaa tekemään monimutkaista skittletteä. Inspiraation skittletteen sain Annabelin upeista kynsistä. Hänen bloginsa Followthatway taitaa olla nykyään vähemmässä käytössä, mutta Instagramista (@followthatway) löytyy vaikka kuinka hienoja kynsiä. Tästä näätte skittletten, josta inspiroiduin omiin kynsiini.

Käytin omaan versiooni samoja värejä sekä osittain samoja koristelutyylejä, mutta samalla muuntelin kynsiä enemmän omannäköisiksi. Mustana lakkana melkeinpä jokaisessa kynnessä toimi Gina Tricotin musta minilakka, joka tällä hetkellä menee kärkeen kokeilemissa mustissani. Laitoin mustaa kynsille kaksi kerrosta, mikä takasi hyvän lopputuloksen. Tykkään myös lakan koostumuksesta, sillä se ei ole liian paksua, mutta ei myöskään liian ohutta. Kapeasta sudista huolimatta lakka levittyy juuri sinne minne pitääkin, mikä on mustan lakan kanssa toooosi tärkeää.

Nimettömiin täytyi saada kultainen lakka, kuten mallikynsissäkin oli. Ja mikäpä olisikaan parempi lakka siihen tarkoitukseen kuin GoldenEye? Ei mikään. OPIn Skyfall -kokoelmassa ilmestynyt kultainen glassflecked peittää itsestään jo kahdella kerroksella ja on todella upea kultalakka! Kullan väri tulee lakassa tosi voimakkaasti esille, eikä ole laimea niin kuin monissa kultalakoissa.

Sitten koristeluihin! Keskisormen kopioin melkein kokonaan Annabelin kynsistä: dotting toolilla valkoisia kukkia ja niille kultaiset keskustat. Lisäsin vielä kukkien ympärille Ciatén irtoglitteriä, ja mun mielestä tuosta kuviosta tuli tosi kiva. Myös peukut sai koristeikseen kukat sekä vähän enemmän irtoglitteriä.
Gina Tricot - Black
Gina Tricot - White
OPI - GoldenEye (Skyfall)

Ciaté - Sequin Miss Mistletoe

Mun todellisen hullaantumisen irtoglitteriä kohtaan voikin huomata lopuista kynsistä. Etu- ja pikkusormien kynnet saivat juureen reilun annoksen irtoglitteriä. Irtoglitterit on Ciatén Sequin Miss Mistletoe -pullosta, jossa on punaisia, kultaisia sekä vaaleanpunaisia hexejä. Asettelin jokaisen glitterin yksitellen kynsille dotting toolin sekä kirkkaan lakan avulla. Itse yllätyin kovin, kuinka vähän aikaa tuohon oikeesti kului.


Aluksi olin ihan varma, että näistä tuli liian överit ja laitoin ihan liikaa kaikkea:D Lopussa aloin tykätä näistä ihan älyttömästi, kerrankin vähän koristeellisempaa ja erilaisempaa kuin yleensä!

26 kommenttia :

 1. Ei ole överit vaan ihanat! ♥

  VastaaPoista
 2. Ei ollenkaan ole överit. Nää on juuri täydelliset!! Pakko apinoida jossain vaiheessa :3

  VastaaPoista
 3. Upeat! :) Värit sopii tosi hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tykkään kun värien puolesta sopii toisiinsa kaikki kynnet :)

   Poista
 4. Hyvin toimii yhteen, ja mun silmiä miellyttää erityisesti nuo kaikki mustapohjaiset kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aloin kans miettii, et sopiko tuo kultanen kynsi sittenkää noitten muitten kanssa.. Mut ihan hyvä vaa ettei kaikki kynnet oo täynnä koristeita :)

   Poista
 5. Todella hienot :) Sulla on tosi kiva blogi. Olen saanut täältä paljon inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Tällaset kommentit piristää päivää mukavasti :)

   Poista