maanantai 17. maaliskuuta 2014

Unohdetut synttärit part 2

Siis tää ei voi oikeesti olla totta.. Aloin just miettiä eilen, että minkälaisen postauksen tein tänä vuonna kun blogi täytti 2 vuotta. Mutta arvatkaapa mitä! Mä unohdin blogin synttärit - taas. Sama kävi viime vuonna, mut sillon muistin asian seuraavana yönä. Nyt on sentään kulunu jo muutama viikko synttäreistä:D

No eipä murehdita sitä nyt enempää, yritän muistaa ensi vuonna tuon asian (huom. yritän)! Nyt mulla olis yhdet pikaiset kynnet esiteltävänä, ja jälleen glitteriä kynsillä.


Essie - Navigate Her
Nail Polish by H&M - Black Glitter

Käyttämättömistä glittereistä valikoitui Black Glitter, ja alle valitsin mun suosikkivihreän cremen. Navigate Her peitti ja levittyi kahdella kerroksella ihanaisella suomisudilla. En ymmärrä, miten en oo joskus tykännyt tosta Essien suomisudista yhtään, sehän on ihan täydellinen! Navigate Her on muutenkin ihan luottolakka kiireessä ja lisäksi sävykin on tosi uniikki.

Black Glitter sisältää vaikka mitä: mustaa sekä holoa pyöreää pientä glitteriä, holoja hexejä sekä holoja tikkuglittereitä (yhn). Oletin lakan olevan samanlainen kuin sisarensa Pink Glitterin, eli huono levittymään. Tämän yksilö oli kuitenkin hieman parempi, sillä glitteriä tuli sutiin runsaasti kerralla. Oikeastaan vaan mustaa pientä glitteriä tuli runsaasti, isompia hologlittereitä saikin jo vähän onkia pullosta. Mutta ihan hyvä vaan, ettei tikkuja tullut paljoakaan mukaan kynsille asti:D Ihan hauska glitterpläjäys, eikä nuo tikut nyt niin kamalia olleet.


Oonko muuten ainoa, joka on unohtanu bloginsa jokasen syntymäpäivän? :o

6 kommenttia :

 1. En tiedä oletko ainoa, mutta ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo vihreä. Sais äkkiä tulla kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihana kesäsävy, joten sais nyt noi lumet sulaa ja nopeesti! :D

   Poista
 3. mitä tarkoittaa suomisuti? ihanan keväiset kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essietä myydään Suomessa leveämmällä sudilla kuin ulkomailla, joten Suomen leveämpää sutia sanotaan suomisudiksi. Kiitos :)

   Poista