maanantai 24. maaliskuuta 2014

Unohtunut lakka

Flormarin shimmerlakka U34 ei varsinaisesti ollut käyttämättömien lakkojen listalla, mut päätin ottaa sen silti uudestaan käyttöön. Tajusin nimittäin, etten koskaan muistanu laittaa edellisiä kyseisellä lakalla lakattuja kynsiä blogiin. Ekan kerran käytin tätä Flormaria joskus kesän lopulla, mut ne kuvat on hävinnyt jonnekin noin 20 000 kuvan joukkoon. Nyt muistan jopa julkaista nämä tän kertaset kynnet täällä!

U34 on todella tumma punainen lakka kirkkaanpunaisella shimmerillä. Lakka oli laadultaan hyvä, sillä se peitti ekalla kerralla jo loistavasti. Laitoin kuitenkin kaksi kerrosta, koska se vaan tuntu oikeelta. Kuivumisen suhteen olisin toivonut enemmän; nyt kun lakan kuivuminen kesti ikuisuuden. Tosin se taitaa olla Flormarin shimmerien ikuinen ongelma..?

Koska aikaa oli taas kerran vähän, niin päädyin laittamaan ruusutarrat aksenttikynsiin. Nää oli varmaan koko lakkaushistoriani aikana toiset tarrakynnet! Tykkään enemmän käsinkoristelusta kuin tarroista ja siirtokuvista (joita tosin en oo ikinä ees koittanu). Aika tylsäthän näistä tuli, mut onneks U34 on sentään lakkana näyttävä:)


Flormar - U34

12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Joo niin on, voi käyttää näin yksinäänkin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihmettelen tosiaan, miten oon onnistunu unohtaa tän kun vielä on näin kiva:D

   Poista
 3. Nätti on! Mullakin taitaa olla toi, mutta yhtälailla jäänyt melkein käyttämättä.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Musta vaan tuntuu, ettei lakka oo kuvissa ihan niin näyttävä kuin livenä.. Mutta onhan se kuvassakin hieno:)

   Poista