keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Brassiliuku

Brazil-lakoista ette pääse vieläkään eroon, sillä mulla oli jälleen käytössä - tällä kertaa molemmat - brassilakat. Halusin yhdistää nuo kaksi ihanan kesäistä lakkaa liukuvärjäyksen muodossa. Lakkasin ensin pohjalle kaksi kerrosta keltaista I Just Can't Cope-acabanaa, ja tein superlonin palalla liu'un molempia lakkoja käyttäen.


OPI - I Just Can't Cope-acabana (Brazil)
OPI - Live.Love.Carnaval (Brazil)
Gina Tricot - White

Nuo lakat ovat vaan niin voimaakkaasti erivärisiä, että liuku meni ja epäonnistui. Parhaimman liu'unhan saa saman väriperheen lakoilla, mut en ite osaa tehä kunnolla näin erilaisilla lakoilla. Sain myös ujutettua lakkaukseen hurjasti pieniä mustia roskia, plääh. Parempi liuku oli (taas) ehdottomasti toisessa kädessä, mut koska siihen muut koristelut epäonnistu, niin tyydyin kuvaamaan vasemman käden.

Tein jokaiseen kynteen vielä dotting toolilla valkoiset kukat. Päällyslakan jälkeen ihmettelin, miksen laittanu kukkien keskelle mitään. Ois meinaan ollu kivemmannäkönen, jos olis ollut vaikkapa glitterit keskustoina, mut eipä sille enää siinä vaiheessa mitään jaksanu tehä. Vaikka ei nyt onnistuneetkaa toivotulla tavalla, niin onhan nää ny kesäset:)

22 kommenttia :

 1. Aww! Hitsi miten ihanasti nuo värit sopii yhteen ja kukat täydellisesti tuohon lakkaukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat. :) Kivan kesäiset kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäistä tässä hainkin :) Kiitän!

   Poista
 3. Aloin vasta seurailemaan blogiasi ja taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kommentoin :) Nämä ovat kyllä niin pirteät ja ihanat kesäkynnet! En huomaa mitään epäonnistumista, pyh! Tosi kivat ovat! Tuon keltaisen OPIn lakan haluaisin minäkin ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan mukaan seuraamaan! :) Ja kiitos todella paljon! Tuo keltainen on kyllä ihan huippu, voin suositella:)

   Poista
 4. Vaikka onkin erilaiset värit niin silti liuku on komea ja väritkin hienosti sopii yhteen ja mitään mustia roskia en huomannut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva antaa onneks vähän anteeksi, nimittäin ne roskat on niiiin pieniä, ettei kuvasta niitä huomaakaan. Kiitos paljon:)

   Poista
 5. Kauniit on. Tuli mieleen kesäilta, auringonlasku ja hiekkaranta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin tuli näistä mieleen auringonlasku 8)

   Poista
 6. Vaikka liuku olisi mielestäsi epäonnistunut, niin sitä ei kyllä huomaa sikäli että se on kuitenkin niin tasalaatuinen ja smooth joka kynnellä. Ja ihanan aurinkoiset lakkaukset muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon kyllä tyytyväinen, että joka kynsi on sentään samanlainen muiden kanssa:) Ja kiitos paljon E-S!:)

   Poista
 7. Ooh, aivan ihanat kynnet! Wau! ^_^

  VastaaPoista
 8. Kaunis liuku ja kivat kukkaset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Nuo kukat sopi kyllä kivasti kynsiin :)

   Poista