sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Enkelinsiipiä ja taikamattoja

Tämän kertaisiin kynsiin ei mitenkään liity mitään tarinaa, vaan päätinpä vain pienentää käyttämättömien lakkojen listaa ja valita pari testiin. Molemmat lakat ovat vuoden 2012 joulukalenterista tulleet, joten aika pitkään ne on seisseet vaan käyttämättömänä (hups). Nyt ei kuitenkaan oo kun enää kolme lakkaa tuosta kalenterista käyttämättä, hyvin edistyy:D

Kaikissa kynsissä pohjalla on Angel Wings, valkoinen chrome(?). Olin kuvitellut tän huonosti peittäväks, mut tarvittiin vaan kaksi kerrosta näille nysäkynsille. Yllättävän hyvin käyttäyty muutenkin verrattuna siihen, että mulla on chromeja kohtaan hirveitä ennakkoluuloja. Mut tähän ei jäänyt edes siveltimenjälkiä, jee!


Ciaté - Angel Wings
Ciaté - Magic Carpet

Angel Wings näytti yksinään (pienestä shimmeristä huolimatta) melko tylsältä, joten otin sille kaveriksi violetin glitterin Magic Carpet, joka laadullisesti on suoraan sanottuna kamala. Lakka on todella paksua ja haisee ihan järkyttävälle, yhn. Perinteisen glitterliu'un tekeminen oli tuskaa, ennen kuin tajusin laittaa vähän ohenjataa lakan sekaan. Oikean käden kynnet onnistui ohenjatan avulla hiukan helpommin, mut tykkäsin silti enemmän vasemman lopputuloksesta.

Onhan tuo Magic Carpet muuten tosi nätti erikokoisine glittereineen, mut hiukan jouduin pettymään. Ciaté kuitenkin mainosti tätä ja lisäksi kahta muuta glitteriä, jotka ilmestyivät vaan joulukalenterissa. Uskoisin, että loput kaksi glitteriä ovat samanlaiset, mut pitääpä testata vielä niitäkin ennen lopullista tuomiota. Onneksi Ciatén muut glitterit on kuitenkin olleet hyvälaatuisia:)

12 kommenttia :

 1. Oo ihanat!! Tykkään tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit!:) Ihania nuo glitterit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään kans kun kaikki glitterit on samanvärisiä ja kokovaihtelua löytyy.

   Poista
 3. Tuli tälläinen juttu vastaan, tuleeko sulla noudatettua? :D Mulla ainakaan ei.. Ilmeisesti ne kerää bakteereja..
  "Vuoden kuluttua kynsilakan avaamisesta tulisi se heittää pois."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä todellakaan heitä vuoden jälkeen lakkoja pois:D Ensinnäkin, kynsilakat on kyllä sellasta myrkkyä et bakteerit ei kyllä elä niissä. Ja hyvin säilytettynä lakat kestää vuosia hyvinä. Kuulostais ihan hullulta (ja kalliilta) vaihtaa lakat vuoden välein - varsinkin jos kokoelmissa on harvinaisuuksia. Tuo väittämä on tasoa Voicen kynsivinkit..

   Poista