keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Muppets World Tour kera sekasotkun

Uudesta Muppets-kokoelmasta mulle kotiutui siispä vain yksi lakka. Edellinen kokoelma oli mun mielestä paljon parempi, tosin siitäkin mulla on vaan yksi lakka:D Tämänvuotinen kokoelma on suorastaan tylsä, mutta voisin siitä vielä toisen lakan kotiuttaa; Gaining Mole-mentum nimittäin vaikuttaa kivalta..

Mun ainokainen, Muppets World Tour, pääsi kynsille ihastuttamaan. Lakka sisältää hopeaa mikroglitteriä, valkoista, kultaista ja hopeaa isompaa glitteriä sekä vaaleanpunaisia, pinkkejä ja sinisiä hexejä. Pullokuvan voitte käydä katsomassa tästä postauksesta, jos joltain meni se ohi.

Kaikissa kynsissä pohjana on kaksi kerrosta Ginan valkoista lakkaa, ja keskisormeen sekä nimettömään tuli sitten glitterkuorrutus Muppets World Tourilla. Laitoin lakkaa kaksi ohutta kerrosta. Glitterit on tuossa tosi tiheään, mutta värillisiä hexejä ei meinaa saada kynnelle millään. Lisäksi lakka on kuivuttuaan todella karkea, karkeampi kuin monet omistamani tekstuurit. Laitoin kynsille kaksi kerrosta Seche Viteä, mutta siltikään en saanut tasaista pintaa.
En halunnut kaikkiin kynsiin glitteriä, joten jäljelle jääneisiin kynsiin tein muunlaiset koristelut. En tosiaan tiiä, onko tuolla koristelutyylillä jotain omaa nimeä. Toteutin koristelun kuitenkin niin, että sudin ensin vaaleanruskeaa lakkaa todella kuivalla (lakan omalla) sudilla pituus- ja poikittaissuunnissa. Sitten tein saman sinisellä ja lopuksi vielä pinkillä lakalla. Tarvittaessa lisäsin vielä vähän joitain raitoja värillä, jos oli tarvetta. Onhan tuo nyt vähän epäselvästi selitetty, mut toivon, että ymmärsitte. Ja oikeesti, lakkaa täytyy olla sudissa tosi vähän, jotta raidat tulee näkyviin.


Tuollaset sekasotkukynnet tuli, mut sopii mun mielestä hyvin tuon glitterin kanssa! Mun suosikkikynsi oli vasemman käden peukku, koska se onnistu parhaiten. Pitää kyllä jatkossa kokeilla samalla tekniikalla tehdä koristelut, jos vaikka sujuis paremmin:) Alla on vielä kuva ja tiedot käytetyistä lakoista.


Gina Tricot - White
OPI - Muppets World Tour (Muppets Most Wanted)
OPI - Don't Pretzel My Buttons (Germany)
OPI - Can't Find My Czechzbook (Euro Centrale)
OPI - Strawberry Margarita (Texas)

18 kommenttia :

 1. Nää näyttää todella upeilta! :) Hyvin sopii glitterit noihin viivoihin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Juu tykkään kans kun värit sopii keskenään :)

   Poista
 2. Kivat sotkukynnet :)
  Minäkään en ole innostunut Muppeteista, ainakaan vielä, mutta minä nyt innostunkin kaikesta niin hitaasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   En kyllä ihmettele, vaikka niistä Muppetseista ei oo kiinnostunut - on meinaa aika tylsä kokoelma. World Tourista tykkään, mut tuo karheus ottaa päähän.

   Poista
 3. Tosi kivat! Täytyy kans ite kokeilla tota koristelutyyliä. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonne! Kokeile vaan, ootan innolla versiotas:)

   Poista
 4. Mahtavat kynnet! Mää oon pitempään suunnitellu tekeväni lakkaukset tolla kuivansudintekniikalla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kannattaa kokeilla, saa kivannäköset kynnet helposti ja nopeasti:)

   Poista
 5. Tosi kauniit ja raikkaan väriset!

  VastaaPoista