maanantai 28. huhtikuuta 2014

Skittletteä jälleen

Jälleen vuorossa apinoidut kynnet. Mulla ei näköjään pää enää toimi, kun aina huomaan löytäväni kivat kynnet Instagramista, ja ne on saatava matkittua heti. Oon tainnut ennenkin kopioida Nailstormingin kynsiä, mut ne vaan on niin upeita!


Models Own - Strawberry Tart
China Glaze - Liquid Leather
Gina Tricot - White
Ciaté - Locket

Tämä yksinkertainen skittlette syntyi todella nopeasti ja helposti. Peukuissa ja etusormissa on vaaleanpunainen mansikantuoksuinen Strawberry Tart, 3 kerrosta. Musta Liquid Leather peitti yhdellä kerroksella minimaalisen pikkurillin kynteni, sillä lakka on jo melko paksuuntunutta. Nimettömässä on hopea glitter Locket, joka peitti kynnet jo kahdella kerroksella. Tosi kiva tuo glitter, kun siinä on niin runsaasti erilaisia glittereitä. Ja nuo isot hexit on vielä peilipintaisia, tykkään!

Keksisormiin tuli pohjalle Ginan valkoista (yllätys). Sen päälle tein pilkkutikuilla leoparditäpliä vaaleanpunaisella ja mustalla. Multa on monesti kysytty, miten saan leokuvion onnistumaan, mut unohin taas kuvata vaiheet kynsiä tehdessä.. Lyhyesti selitettynä tein (näissä kynsissä) ensin vaaleanpunaisella lakalla ja pilkkutikulla palloja kynnelle muutamiin kohtiin. Sen jälkeen reunustin pallot pienen pilkkutikun avulla ja mustalla lakalla. Lopuksi tyhjiin kohtiin lisään pieniä läikkiä mustaa oman mielen mukaan:)

16 kommenttia :

 1. En tiedä mitä on tapahtunut, koska munkaan pää ei toimi enään :D Joudun aina etsimään apua! Nää on kyllä oikein ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan tää kevät kun mulla ei ainakaan enää riitä keskittyminen yhtään mihkään, ja se kyllä näkyy kynsiä tehdessäkin! :D Mut onneks on kaikkia ihania inspiraationlähteitä! Kiitos paljon :) ♥

   Poista
 2. Söpö skitlette. En ole itse koskaan käsinmaalannut leopardeja. Pitäis ehkä sekin joskus koittaa. Ne sopii Kyl kivasti tolleen skitleten osaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa kokeilla; mun mielestä parhaimmat leokuviot saa käsin tehden ja varsinkin dotting toolilla. Leimatut on jotenki tönkköjä, tai en osaa selittää :D Mut uniikimmatkin tulee käsin :)

   Poista