maanantai 14. huhtikuuta 2014

Turvakynnet

Edellisten ruusukynsien jälkeen piti saada jotain tuttua ja turvallista kynsille. Siispä tein turvakynnet/-lakkauksen.

Mulle turvakynnet tarkottaa ehdottomasti pomminvarmoja lakkoja sekä glitterliukua. Niimpä valitsin pohjalle ihanan Don't Pretzel My Buttonsin, joka ei koskaan petä laadullaa. Nytkin riitti kaksi helppoa ja itsestään levittyvää kerrosta. Pretzel on ehdottomasti OPI-suosikkien kärkipäässä, vaikka ei oo mulle mikään ilmeinen sävy. En kyllä tajua, miten mulla on nyt tullu kiintymys tällaisiin nudesävyihin, kohtahan on kesä!OPI - Don't Pretzel My Buttons (Germany)
OPI - Extra-va-vaganza! (Burlesque)

Glitterliukuun en tällä kertaa onnistunu valitsemaan kovin hyvää lakkaa. Extra-va-vaganza! on niin tiheä glitter, että liu'un teko lakan omalla sudilla oli hieman haastavaa. En kuitenkaan ikinä tee glitterliukuja meikkisienellä tai vastaavalla, vaan ihan lakan sudilla saa mun mielestä parhaan tuloksen. Nyt tuli vaan hiukan kömpelö liuku, mut silti nää sopi loistavasti turvalakkauksiksi. Ei mitään silmille pomppaavaa, vaan sopivan hillittyä:)

18 kommenttia :

 1. Yksinkertaiset, tyylikkäät ja ah niin kauniit kynnet yksinkertaisuudessaan...

  VastaaPoista
 2. Kauniit, tosi hyvä toi lakka yhdistelmä!

  VastaaPoista
 3. Mä tässä just metsästän itselleni sitä oikean sävyistä nudea ja tää DPMB on nyt listalla kärjessä. Niinpä sattuikin sopivasti tää sun lakkavalinta ja hyvältä näyttää. Toi siis on hyväkäytöksinen lakka ja tarttis löytyä jokaisen lakkapakista? :oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan loistava laadultaan: ihan sama minkä mittaset kynnet, niin levittyy ja tasottuu nätisti kahdella kerroksella kynsille. Ei oo itelle ainakaan tullu mitään parempaa nudea vastaan, vaikka onhan tää tällanen beige eikä vaaleenpunanen kuten useimmat nudet. Voin kuitenkin suositella, ja kiva jos postaus oli hyödyllinen :)

   Poista
  2. Etsin nimenomaan tollasta beigeen taittavaa en vaaleanpunaista. Joten kyllä tää taitaa lähteä tilaukseen :o)

   Poista
  3. Siinä tapauksessa tää on juuri täydellinen:)

   Poista