perjantai 16. toukokuuta 2014

Beach Sandies

Beach Sandies -minilakat oli saatava kynsille heti kun pakkauksen vain sain käsiini. Nämä Brazil-kokoelmassa ilmestyneet liquid sand eli hiekkalakat olivat rakkautta heti ensisilmäyksellä - ja unohdin jopa kuinka ryöstöhinnan näistä maksoinkaan. Onhan ne nyt vaan niin söpöjä minikokosina! :3

Tosiaan halusin kaikki lakat samaa aikaa kynsille ja olin jo valmiiksi suunnitellu miten toteuttaisin kynnet. Pikkurilliin pääsi keltainen ja sitä luontevassa järjestyksessä seuraa punainen, violetti ja sininen. Keskisormen jätin välikynneksi, johon lakkasin kaikkilla väreillä pienen osan lakkojen omilla sudeilla. Mua nuo minilakkojen sudit ei häiritse, koska oon niin kapeakyntinen. On leveämmillä kyllä kuitenkin helpompi lakata!

Kaikkien mun näkemien swatchien perusteella luulin, ettei lakat kuiva kovinkaan mattaisiksi vaan jäävät vähän kiiltämään. Ja monet ovat valittaneet, ettei näihin muodostu kunnon tekstuuripintaa. Vähän ihmettelen asiaa, koska mun kynsillä nää kaikki oli ihan selvästi mattaisia! :o Ihan samanlaisia kuin muutkin OPI:n tekstuurit. Ainoastaan keskisormessa vähän kiiltää, sillä siihen tuli lakkoja melko paksut kerrokset. Toki kuvissa tekstuurit meinaa näyttää liian kiiltäville, mut näistä swatch-kuvat on näyttäny ihan liian kiiltäville.


OPI - You're So Flippy Floppy
OPI - I'm Brazil Nuts Over You
OPI - Samba-dy Loves Purple
OPI - What's a Little Rain Forest?

Violetti Samba-dy Loves Purple ja punainen I'm Brazil Nuts Over You peittivät kahdella kerroksella, tosin valoa vasten raja näkyy selvästi läpi. Näin pitkiin kynsiin varmasti kolme kerrosta olis ollut parempi.. Sininen What's a Little Rain Forest vaati kolme kerrosta peittävyyteen, ja keltaiselle You're So Flippy Floppylle ei meinannut riittää sekään. Pitkille kynsille keltaista tarvitsee selkeästi neljä kerrosta, mut ite laitoin vaan kolme. Keskisormissa pohjana on keltainen ja sen päällä jokaista lakkaa liian paksusti, minkä huomaa liian vähäisenä tekstuuripintana ja kiiltävyytenä.

On nää liquid sandit vaan niin nättejä, sitä ei voi kieltää! Jokaisessa on myös seassa shimmeriä, joka kimaltelee ihanasti. Lakat sopii mun mielestä loistavasti lyhyille kynsille kesällä, sillä silloin ei tarvitse kerrostaakaan niin paljoa. Lempparia en osaa sanoa, sillä nää on omalla tavallaan niin kivoja kaikki:)

14 kommenttia :

 1. Onpas ihanan kirkkaat sävyt! Mulla tää hiekkalakkainspis on talttunut, mutta kieltämättä nuo värit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan enää oo niin hirveää himoa hiekkalakkoja kohtaan, mut nää lakat on ihan oma lukunsa! Jokainen tarvii nämä kesälle;)

   Poista
 2. wauwau ja wau! Upeat lakkaukset oot tehnyt ja varsinkin tuo keskisormi! <3

  VastaaPoista
 3. Wau sun lakkaukselle! On ne ihania lakkoja. Tahtoo kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä lakoilla saa vaikka mitä kivaa tehtyä! Joten kannattaa sunkin hankkia nää:)

   Poista
 4. Noi on kyllä upeita lakkoja! Ja niin on kyllä hienot kynnetkin. :)

  VastaaPoista
 5. Hienot kynnet. Ihania nuo lakat! :)

  VastaaPoista
 6. Mä oonkin pitkään miettiny, miten noi saa järkevästi kaikki kerralla kynsille. Sulla on siihen hyvä ratkaisu!
  Ja... En oo vieläkään avannut sitä omaani /o\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen mitä aattelin oli fishtail näillä, mut ehkä joku muu kerta :)

   Etkö?! Nyt otappa ittees niskasta kiinni ja testaa näitä! Ihastut varmasti ;)

   Poista
 7. nää on hienot! ite en oo raaskinu ostaa noita, tykkään katsella näitä muiden kynsillä mutta omilla.. näääh :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllähän tuo hinta vähän kirpasi, mut en yhtään kadu näitten ostoa!

   Poista