keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Cherry blossom

Mulle näytettiin niin upea kuva vaaleansinisistä kynsistä, joissa oli kirsikkapuunoksia, että mun oli ihan pakko tehdä sellaset itekin! En nyt kuollaksenikaan muista, kenen kuva se oli, mut ilmeisesti jostain We♥It:n kuvien joukosta kaivettu.

Vaaleansiniseksi valitsin mun luottolakan Summer Skyn, joka käyttäytyy oivallisesti kahdella kerroksella. En oo mistään vielä löytänyt parempaa vaaleansinistä! Kuivumista tosin saa oottaa jonkin aikaa, varsinkin kun haluun lakkojen olevan hyvin kuivuneet ennen akryylimaaleilla maalausta.

Oksat, kukat ja lehdet maalasin siispä Oumaxin akryylimaaleilla. Tein ensin siveltimellä ja ruskealla maalilla oksat, joiden päälle sitten dotting toolien avulla kukkia ja lehtiä. Dotting tool ja akryylimaali ei oo paras mahdollinen yhdistelmä, mut kyllä jonkinlaisia palloja saa aikaseksi. Joitain värejä jouduin sekottamaan, kun mulla ei oo niin laaja tuo maalien värivalikoima. Ihan kohtuu hyvin maalaus onnistui tällä kertaa, vaikka aluksi en tykännyt näistä kynsistä ollenkaan. Lopulta nää olikin kivat:)Freshcover - Summer Sky

Oumaxin akryylimaalit, sin., pun., kelt., vihr., magenta, valk.

Muuten ei näistä ole valittamista, paitsi että päällyslakkaa olis tarvinnu vielä yhden kerroksen. Laitoin ohuen kerroksen koristelujen päälle, mut maalaukset jäi vähän vielä koholle ja sen takia heijastukset näyttää siltä kun kynnet olis epätasaiset.

30 kommenttia :

 1. Hyvin on onnistuneet maalailut. Tykkään kovasti noista kirsikankukkasista, joten nämä on ehdottomasti hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa kirsikankukista myös kynsissä! Kiitos :)

   Poista
 2. Wau! Upeat <3 Mun on viimesen vuoden aikana pitäny tehdä monta krtaa kirsikankukka -kynnet, mutta se on vieläkin vaiheessa. Josko tänä kesänä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Mulla oli ollu kanssa toooosi pitkään to do -listalla tällaset kynnet, mut aina viime vuosina se vaan jäi :D Teepä tänä kesänä, mielelläni näkisin sun version!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oi kiitos (vaikka eipä nää täydelliset ole)! :) ♥

   Poista
 4. Oiiih! Nää on taivaallisen ihanat! Sinä se osaat... <3

  VastaaPoista
 5. Tajuttoman ihanat ja söpöt <3

  VastaaPoista
 6. Voi että, kun oot taas saanu niin yli kauniit kynnet tehtyä! ♥

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit kynnet:)! Instagrammissa ainakin lizananails julkasi tänään vaaleansinisellä pohjalla olevat kirsikankukkakynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha, aika hyvä sattuma että vielä samana päivänä! Nuo ei kuitenkaan oo ne mun näkemät kynnet, sillä näin kuvan jo joskus muutama viikko sitten:) Eikä niissä kuvissa muistaakseni ollut edes vesileimoja, niin ei oikeen saanut selvitettyy alkuperää :/

   Poista
 8. Sä olet kyllä taitava noiden akryllimaalien kanssa. Todella nätit kynnet:o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon akryylimaaleista kun niiden kanssa on niin vaivaton tehdä kaikkea. Kiitos Heidi! :)

   Poista
 9. Aivan ihanat! Tykkään pohjaväristä ja noista kukkien kaksivärisyydestä! Paljon jännemmät kun yksiväriset. Taitava olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Tykkään ite kans kaksivärisistä kukista, ne tuo vähän vivahteikkuutta:)

   Poista