maanantai 19. toukokuuta 2014

My Better Half

Essien Bridal 2013 häälakoista ekana kynsille pääsi tumma vaaleanpunainen My Better Half. Aion kyllä yhdistää tämän violetin Using My Maiden Namen kanssa, mut siihen tarkotukseen tarviin koristeita, joita mulla ei vielä ole. Nyt halusin kuitenki jo tän lakan kynsille, koska aina on kiva testaa jotain uutta:)

My Better Half on jenkkisudista huolimatta tosi helppo lakata ja hyvälaatuinen. Koostumus on paksuhko creme, joten jo kahden kerroksen jälkeen tulos näytti aika hyvältä. Mutta koska tässäkään asiassa aika hyvä ei riitä, laitoin vielä kolmannen kerroksen. Tää on oikeen nätti sävy, violettiin selkeästi taittava tummahko vaaleanpunainen hopealla ja vaaleanpunaisella shimmerillä. Shimmer ei kovinkaan kynnellä näy, paitsi hentona hopeana hohteena. Auringossa lakka kyllä on tosi kaunis!


Koristeiksi seuraavana päivänä maalailin valkoisella Oumaxin akryylimaalilla yksinkertaisia ruusuja. Ruusut oli tosi nopea ja helppo tehdä, meni oikeesti tosi vähän aikaa. Onhan ne kyllä sen näköisiä, että on nopeesti tehty, mut tykkäsin silti paljon:) Etusormeen ja pikkurilliin laitoin glitterit I Snow You Love Mestä.Essie - My Better Half (Bridal 2013)
OPI - I Snow You Love Me (Mariah Carey Holiday)

Oumaxi akryylimaali, valk.

En vaan voi sille mitään, että miellän nää koko ajan hääkynsiksi. Miettikää nyt; lakka on hääkokoelmasta ja kynsillä on jotenki häämaiset koristelut valkoisine ruusuineen. Niin häiritsevää! Ei, en tykkää häistä yhtään, enkä tiiä miksi. Perustelen nämä vahingossa syntyneet "hääkynnet" sillä, että tuskin tulen tekemään itselleni hääkynsiä tarkoituksella. Vannomatta paras, mut siltä musta vaan tuntuu:D

Häistä huolimatta tykkäsin näistä ihan possuna! Kuvat eivät vaan anna oikeutta kynsille, ja niiden kanssa olikin ongelmaa ja paljon. Aina oli joko liian tummaa tai vaaleaa tai vähintään heijastukset peitti kuviota liikaa. Meni totaalisesti hermot, eikä asiaa auttanu yhtään taustalla pauhaava lätkäpeli.

12 kommenttia :

 1. Nätit ja ihanan tyttömäiset kynnet. Ei mulle ainakaan tullu näistä mitkää hääkynnet mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei mullakaan varmaan muuten ois tullu, mut kun lakka on hääkokoelmasta..:D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, tykkäsin itekin ja paljon:)

   Poista
 3. Todella kauniit ja ihanan värinen tuo lakka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Voin kyllä suositella tuota lakkaa:)

   Poista
 4. Oot kyllä tosi taitava lakkaaja! Innolla jään seuraamaan sun taiteilujas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävästä kommentista Johanna! Ja tervetuloa seurailemaan:)

   Poista