torstai 29. toukokuuta 2014

Rusetteja, keltaista ja pinkkiä

Palatakseni vielä synttäreihini, niin pitää nyt täälläkin vielä mainita ja kiittää ihania ystäviäni. He nimittäin ostivat mulle OPI:n Gwen Stefani -kokoelman Hey Babyn ja Seche Viten, jonka valittelin juuri samaisena päivänä olevan tosi lopussa. Olin ihan puulla päähän lyöty, kun avasin paketin!

Hey Baby piti pian saada kynsillekin, joten se sai toimia skittletten osana. Lakka on rehellinen pinkki creme, joka peitti ihan täydellisesti kahdella kerroksella. Ekan kerroksen jälkeen olin jo ihan suu auki ja ihmeissäni, että miten se niin hyvä voi olla. Mun mielestä OPI on ainakin creme-lakkojen laatua parantanut huomattavasti.

Huomasin Hey Babyn olevan todella samanlainen saman merkin Strawberry Margaritan kanssa. Ero on oikeesti näiden välillä tosi pieni, mut Hey Baby on hiukan tummempi. Joka tapauksessa Hey Baby pesee Strawberry Margaritan laadullisesti ihan sata-nolla, joten lakkojen samankaltaisuus ei mua haittaa. Strawberry oli kuitenkin mun ihan eka OPI, joten sekin jää kokoelmiini, piste.


OPI - Hey Baby (Gwen Stefani)
Models Own - Banana Split (Fruit Pastels)
IsaDora Sugar Nails - Lemon Soda

Oumaxi akryylimaalit, musta ja valk.

Nimetön ja keskisormi saivat siispä pari kerrosta pinkkiä lakkaa. Peukussa ja pikkurillissä edustaa Models Ownin Banana Split, joka onkin taas ihan eri luokkaa laadullisesti. Tällä kertaa pärjäsin kolmella kerroksella, sillä laitoin ihan reilut kerrokset lakkaa. Vaaleankeltaset on hankalia, ja siihen verrattuna Banana Split on oikein kelpo yksilö.

Etusormessa sitten kimalteleekin IsaDoran uusi Sugar Nails -lakka Lemon Soda. En oo oikeen koskaan tykännyt IsaDoran lakoista, koska ne on ylihinnoiteltuja ja sudit on ihan ihmeelliset. Keltaisen tekstuurin eteen sattuessa en kuitenkaan voinut sanoa ei, vaan kiikutin lakan hampaita kiristellen kassalle. Lemon Soda on pastellisen keltainen, jossa on hopeaa shimmeriä sekä oranssia ja vihreää glitteriä (tosin glitterit ei näy kuvissa). Oikein nätti tekstuuri, mut jouduin laittaa sitä neljä kerrosta, jotta saisin peittävän pinnan.

Pinkkeihin kynsiin tein rusetit inspiroituneena SparrowNailsin kynsistä. Maalasin ensin valkoisella akryylimaalilla rusetin ja raidat, ja sitten pilkkutikun avulla peitin valkoisen rusetin keltaiseksi. Rusettien mustat ääriviivat on mustalla akryylimaalilla tehty. Ilmakuplat kynsiin sai aikaan Seche Vite, joka oli pahasti paksuuntunut ja lopussa.


En meinannut saada kynsiä onnistumaan, mut lopultahan näistä tulikin kivat. Osallistuin näillä myös ihan testimielessä My Dream Nailsin lakkauskilpailuun ja pääsin jopa finaaliin:)

14 kommenttia :