perjantai 9. toukokuuta 2014

Sotkukynnet

Minttulakkoihin rakastuneena mun oli pakko kotiuttaa Gina Tricotin Shimmer Mint. Kyseessä on cremepohjainen minttu, jossa on mukana kultaista shimmeriä. Laatukin on ihan kohdallaan, sillä kaksi kerrosta riitti täydellisesti peittämään. Shimmer Mint levittyikin ihan yllättävän hyvin, vaikken oo koskaan innostunu oikeen Ginan lakkojen sudista. Täyttä rakkautta tämä minttu, suosittelen minäkin:)

Mintulle halusin kaveriksi jotain värikästä, joten päädyin saman merkin oranssiin ja pinkihtävään punaiseen. Kumpainenkin lakka on laadullisesti sekä koostumukseltaan ihan samanlainen Shimmer Mintin kanssa, joten nämä kolme shimmerlakkaa sopivatkin kivasti yhteen. Erona tosin punaisessa ja oranssissa on se, että niiden shimmer ei ole kuitenkaan kultaista.

Koristelu syntyi niinkin monimutkaisesti, että sudin lakkojen omilla sudeilla joka kynnen kärkeen epämääräsiä viivoja. Ja siis nimenomaan kuivalla sudilla, jolloin viivoista tulee tuollaisia kivannäkösiä. Oon tykästyny tähän kuivalla sudilla roiskimiseen tosi paljon!


Gina Tricot - Shimmer Mint
Gina Tricot - Orange
Gina Tricot - Red

Kynsien nimeksi tuli luontevasti sotkukynnet, kun koitin kuvailla niitä kaverille:D Mut mun mielestä nimi sopii kynsiin hyvin, vaikka nää onkin siistit sotkut. Tykkäsin ihan älyttömästi näistä ja pidinkin näitä niin pitkään kun vaan kestivät! Tällasia pitää tehä jatkossakin:)

14 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet!! Kun vielä itsekkin saisin tuon kyseisen minttu lakan, ei oo onni potkinu ku oon käyny sitä liikkeestä metsästämässä. Tuo ois varmaan se "the minttu" mun makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa käydä Ginasta kattoo, kun tää tuli uudelleen myyntiin tässä ihan lähiaikoina :)

   Poista
 2. Mun on pakko kanssa tehdä sotkukynnet jossain vaiheessa. :D Tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas nätit :) Vähän erilaisempi väriyhdistelmä, mutta toimii todella. Näinkin jonkun tutoriaalin tuosta koristelutyylistä juuri eilen ja ajattelin, että pakko kokeilla. Nyt sain lisää syitä kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Suosittelen testaamaan, on meinaan helppoo ja kivaa!

   Poista
 4. Mä etin tota lakkaa viime vuonna Ginasta joka paikasta mutten löytänyt. Onko toi taas tullut kauppoihin vai ootko aiemmin ostanut ton? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tän pari viikko sitte Lahden Ginasta, joten käypä kattoo sieltä :) Uskoisin et löytyy kun kerta tullu ny vasta uusiks kauppoihin.

   Poista
 5. Ginassa on oikeesti tosi kivoja lakkoja ja laadullisestikkin ne on hyviä! mäkin rakastan minttulakkoja, nää on tosi namit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatu-suhde näissä on kyllä loistava, harmi vaan kun kokoelmassa ei ole niin paljoa kivoja lakkoja. Mut onneks aika usein tarjonta vaihtuu:)

   Poista
 6. Tosi kivat! Mulle tulee mieleen kukkien heteet noista viivoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulle ei tullu tuollanen mieleen, mut miksipä ei :) Keväiset joka tapauksessa:)

   Poista