tiistai 27. toukokuuta 2014

Tekstuuripilkkuja

Nyt on vuorossa niin idioottivarmat ja helpot kynnet koristeluineen, että vaan mä onnistuin mokaamaan ne. Alku toki näytti lupaavalta, kun lakkasin kynsille kolme kerrosta IsaDoran keltaista pastellitekstuuria. Vähän kyllä olisin toivonut lakalta parempaa peittävyyttä, sillä kolmenkin kerroksen jälkeen kärjet kuulsi hiukan läpi pitkillä kynsillä. Muistin kans vasta jälkikäteen, et tän alle kannataisi laittaa keltainen creme, mut ehkäpä ens kerralla!

Kynnet pilasin seuraavana päivänä, kun aloin pilkuttamaan niitä juuresta. Tummanvioletti sopii väriltään ihan täydellisesti vaaleankeltaisen kanssa, joten värivalinta osui ihan nappiin. Mutta voi kuinka vaikeeta oliki käyttää dotting toolia tekstuurilakan kanssa! Ja vielä kun piti pilkuttaa tekstuurin päälle, niin siistejä palloja en saanut sitten yhtään. Siltä kynnet kieltämättä näyttääkin..


IsaDora Sugar Nails - Lemon Soda
OPI - Can't Let Go (Mariah Carey)

Väreistä tykkäsin tosi paljon, mut ilmeisesti vaatii vähän harjottelua tuo pilkuttaminen tekstuurilla tekstuurille. Vai pitäiskö vaan myöntää, että pilkkutikut ei vaan sovi mulle:D

10 kommenttia :

 1. Ei ne pilkkutikut sovi mullekaan. En saa ikinä siistejä lakkauksia sillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saan tasaselle kynnelle ihan ok pilkkuja tehtyä, mut tekstuurin päälle ei sitte mitää:D Lisäks ei voi ikinä tietää, minkäkokonen pallo mistäkin tulee milläki kertaa.

   Poista
 2. Mä en kanssa vaan osaa tota pilkutusta ollenkaan. :D Kuulostaa niin helpolta, että lakkaa vaan ja pilkut, mutta aina niistä tulee niin sotkuisia. :o Nää sun on kyllä onnistuneet ja nätit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se kuulostaa ja näyttää niin helpolta! :D Kiitos :)

   Poista
 3. Hienot nää... Mulla ei oo pilkkutikkua, enkä oo koskaan palloja tehny. Hmm. Pitäisköhän joskus kokeilla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen - ainakin hankkimaan dotting toolit! Meinaan niillä saa tehtyä niin paljon kaikkea muutakin ku vaan palloja; toimii apuna strassien kanssa ja vesimarmoroinnissa sekä muussa:)

   Poista
 4. Kivat kynnet. :) Pitäis itekin kokeilla tuota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kannattaa kokeilla ihan tasaselle kynnelle eikä tekstuurin päälle:D

   Poista
 5. hiekkalakkojen pilkuttaminen on pyllystä... onnistuneet silti ! :)

  VastaaPoista