maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ei niin teemaan sopivat

Mun juhannuskynnet tulee nyt vähän myöhässä tänne blogiin, mutta eipä se haittaa, sillä nää nyt ei liittyny juhannukseen sitten pätkääkään. Kuten viime vuonnakin, myös tällä kertaa aloin lakata kynsiä vasta aamulla muutamaa tuntia ennen lähtöä. Ja jälleen kiireen pelastajana toimi tekstuurilakka!

What's a Little Rain Forest? pääsi kynsille ekaa kertaa yksinään. Lakkasin kaikkiin kynsiin kaksi nopeasti kuivuvaa kerrosta. Tämä Beach sandies -minilakka on aivan ihanansävyinen sininen ja seassa on myös sinistä shimmeriä 8) Tykkään ihan hulluna, mikä tuskin on yllätys.

Kaveriksi sininen tekstuuri sai oranssit pyöreät niitit, jotka on saatu testiin Born Pretty Storelta. Niitit kiinnitin märän tekstuurilakan päälle ja hyvin pysyivät koko juhannuksen ilman päällyslakkaa. En osaa sanoa, kauanko olisvat pysyneet yhtenään kynsillä, sillä seuraavana päivänä tylsyydessäni revin ne pois.OPI - What's a Little Rain Forest? (Brazil)


Niitit tosiaan on niittihyrrästä, jossa tulee mukana erivärisiä pyöreitä ja neliöitä 2 mm kokoisia niittejä. Hyrrä maksaa tällä hetkellä alennuksessa $5,49, ja koodilla 2UG10 te lukijat saatte kaupasta 10% alennuksen tuotteista. En kuitenkaan hyödy koodin käytöstä tai linkkien klikkailusta mitenkään:)


10 kommenttia :

 1. Mää himoitsen noita Beach Sandies -lakkoja. Ne on vaan niin ihania... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhä sun tarvii vaan ostaa ne ;) Ihania ne todellakin ovat ♥

   Poista
 2. Tosi nätti tuo Opi! Yksinkertainen on kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaisella linjalla tosiaan mentiin, mut eipä aina tarvii niin monimutkasta ollakaan:) Kiitos!

   Poista
 3. Ihana lakka, vaikka itselle sininen ei sovi ollenkaan :D Nuo niitit ovat kivoja, pitäisi itsekkin hommata nuita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomaan usein lakkaavani erilaisilla lakoilla, vaikka tiiä ettei ne sopis mulle yhtään :D Niitit on kyllä tosi kivoja ja monikäyttösiä, varsinki oon rakastunu noihin värikkäisiin neon-värisiin ja sitte pastellivärisiin 8)

   Poista
 4. Kivat kynnet. Itse olisin ehkä jättänyt niitit kokonaan pois, koska mielestäni ne eivät oikein sovi teksturin päälle. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon nähny kyllä monia kynsiä, joissa on niittejä tekstuurien päällä, mut kai sekin on ihan makuasia, mistä tykkää ja mistä ei :)

   Poista