perjantai 13. kesäkuuta 2014

Grass Is Lime Greener

Uusista lakoista olin eniten ehkä innoissani kuitenkin China Glazen paljon keskustelua herättäneestä Grass Is Lime Greeneristä. Onhan tätä haukuttu ja kehuttu, ja mun mielestä tää on semmonen lakka, että joko tästä tykkää tai sitten ei. Ite ihastuin väriin ensi kerran Sigin kuvissa, eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä päätyiskö lakka mulle!

Onhan Grass vähän haastava lakka, mutta mun mielestä kaiken vaivan arvonen. Lakka on koostumukseltaan paksuhkoa ja aika pigmenttistä, joten tän neon alle ei tarvii valkosta lakkaa. Tämän kanssa tarvii kyllä keskittyä lakkaamiseen, mut jo kahdella kerroksella tulos näytti hyvälle. Pienten epätasaisuuksien takia laitoin varuilta vielä kolmannen kerroksen. Multa ei ainakaan menny hermot tähän missään vaiheessa:)

Laitoin väliin pikakuivattajan, koska tarkotuksena oli laittaa koristeiksi niittejä. Grass myös vaatii päällyslakan, jotta pinnasta tulee tasainen.

Neonvihreään sopii mun mielestä ihan täydellisesti neonpinkki, joten valitsin Born Pretty Storelta saadusta niittihyrrästä neonpinkit neliöt niitit. Nimettömiin tuli pystyyn rivi niittejä ja muihin laitoin pelkästää yhdet niitit juureen. Näiden niittien pitäis hohtaa pimeessä, mut en ainakaan ite huomannut mitään hohtoa. Tai sitten nää hohtaa vaan uv-valossa..?


China Glaze - Grass Is Lime Greener (City Flourish)


Nää oli ihan täydelliset kesäkynnet! Tykkäsin ihan älyttömästi, koska kesällä neonlakat on vaan ihan parhautta ♥Muistattehan, että Born Pretty Storelta saa 10% alennuksen koodilla 2UG10. Oon saanut postauksen niitit yhteistyön merkeissä, mutta en kuitenkaan hyödy koodin käytöstä tai linkkien klikkailusta:)


12 kommenttia :

 1. Mielettömän ihanat kynnet. Tuo väriyhdistelmä on mitä parhain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Vihree ja pinkki sopii hyvin yhteen:)

   Poista
 2. Ihanat, väriyhdistelmä on aika nam! :)

  VastaaPoista
 3. Oih <3 Ihanat, ihanat, ihanat <3 Pinkit niitit sopii täydellisesti tuon lakan kanssa! Grass on niiiin upean värinen, että se on vaan pakko omistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! ♥ Grass on upea, ja rakastuin itekin tuohon vihreän ja pinkin yhdistelmään 8)

   Poista