torstai 19. kesäkuuta 2014

Kun nude ja neon kohtaavat

Sain yksi ilta mielestäni tosi hyvän idean kynsistä, joissa olisi nudella pohjalla neonvärejä, ja toki mun oli seuraavana päivänä pakko toteuttaa se idea. Kyllä nude ja neon mun mielestä sopii yhteen, ei siinä mitään, mut mun toteutus vaan vähän meni penkin alle.

Nudeksi valitsin edellisissäkin kynsissä nähdyn Essien Sand Tropezin. Leveän sudin ansiosta kaksi kerrosta lakkaa riitti juuri ja juuri. Koostumus ei oo ehkä sitä parasta Essie-laatua, sillä lakka on sen verran ohutta, että se meinaa valua helposti kynsinauhoille. Erittäin kaunis nude tää kuitenkin on, eikä tarkalla lakkauksella ole suurempia ongelmia.

Toteutin koristelut niin, että vasemman käden kynsiin tuli vihreää ja pinkkiä ja oikeaan sitten vihreää ja keltaista. Vihreänä lakkana toimi Grass Is Lime Greener, pinkkinä/korallina East Austin ja keltaisena Get Color. Olis pitäny kyllä valita keltanen lakka paremmin, sillä Get Color oli haastava lakattava ohentajankin jälkeen. Lisäksi sen olis pitäny olla pigmenttisempää noihin koristeluihin.

Kukat ja muut pallot on tehty erikokoisilla pilkkutikuilla. Raitoihin mun piti käyttää teippejä, mut lopulta päädyin tekemään raidat vapaalla kädellä ja nail art -siveltimellä. En omista kynsivinyylejä tai -teippejä, joten ainoa käyttämäni teippi on maalarinteippi. Me ei kuitenkaan tultu yhtään toimeen, joten vapaalla kädellä uskon saaneeni siistimpää jälkeä, mitä oisin teipillä koskaan saanut aikaseksi. (Vaikka onhan nuo raidat vinossa ja epätasaisia.)Essie - Sand Tropez
China Glaze - Grass Is Lime Greener
Color Club - East Austin
Lumene Natural Code - Get Color

Mulla ei oo oikeen selvää mielipidettä näistä.. Toisaalta viihdyin näissä hyvin (päivän) ja varsinkin vihreän ja korallin yhdistelmä toimi hyvin. Luultavasti paremman keltasen käyttö olis saanu mut tykkää näistä enemmän, mut Get Color oli ainoa tarpeeks kirkas keltanen.. Pitää ehkä vielä joskus kokeilla uudestaan nudea ja neonia yhdessä:)

16 kommenttia :

 1. Mun mielestä myös sopii hyvin yhteen nude ja neon, mut en oo vielä ite tehny sellaisia kynsiä. Noi sun kynnet on tosi hienot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, kiva yhdistelmä! Kiitos Mari! :)

   Poista
 2. Hirmu nätit! :) Ihanasti sopii kyllä nude ja kirkkaat värit yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu ne sopii yllättävän hyvin:)

   Poista
 3. Onpa kivat kynnet! Tykkään kovasti tuosta nudesävystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^^ Sand Tropez on tosi kaunis nudesävy, tuollanen kylmähkö hiekanvärinen.

   Poista
 4. Musta nää on todella ihanat! Wau!

  VastaaPoista
 5. Upeat! Hyvin sopii nuo kaikki yhteen :) Ei kyllä ikinä ole tullut itelle mieleen yhdistää nudea ja neoneita ja se näyttää vielä noin hyvältä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   En oo minäkä oikeen missään nähny tämmösiä yhdistelmiä, mut yllätyin kyllä positiivisesti, sillä noihan sopii hyvin yhteen!

   Poista
 6. Tosi ihanat! Etenkin ton korallin kanssa. Käy yllättävän hyvin yhteen keskenään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Koralli on mun suosikki kanssa :)

   Poista
 7. Ihanat väriyhdistelmät! Pitää itsekin kokeilla yhdistellä :)

  VastaaPoista