maanantai 23. kesäkuuta 2014

Uutta ilmettä

Mulla on ollu jo tosi pitkään suunnitelmissa vaihtaa blogin ulkoasua, olihan vanha ollut käytössä jo paria kuukautta vaille vuoden. Kesäkuu on kuitenki hujahtanu ohi, joskin sain yhdenlaisen bannerin jo valmiiksi alkukuusta. Vähän aikaa sitten huomasin kuitenkin yhdessä suomalaisblogissa melko samantyylisen bannerin (kynnet samantyyliset ja samanlainen kuva niistä samassa kohdassa banneria), joten se siitä bannerista.

Nyt kuitenkin, kun ei tarvinnu olla sosiaalinen taustalla pyörivän futispelin takia, päätin ottaa itteeni niskasta kiinni ja vaihtaa ulkoasun tänne! Värit oli aika selkeet jo alusta asti, ja ainakin ite tykkään tuosta bannerista paljon:) Paljon en muutoksia tehny, niistä lisää alempana.

Tässä vielä vanha ulkoasu:


Ja tässäpä tämä uusi:


Tosiaan siirryin noihin some-palloihin, jotka on pitäny hankkia jo aikoja sitten! Mun aika ei riittäny väkertämään ite noita palloja, joten latasin some-pallot Koodikielellä-sivulta (kiitos!) ja muutin ne mustista värikkäiksi.

Värejä tosiaan vaihdoin, ja linkit on nyt pinkit. Ne edelliset mustat ei kovinkaan erottuneet harmaan tekstin joukosta, joten nyt ainakin erottuu:D Lisäksi käyty linkki on oranssi ja osoitusväri keltainen. Oon ihan rakastunu näihin väreihin ♥

Muita muutoksia on tosiaan hiukan isompi banneri ja tuo isompi pärstäkuvani tuolla reunassa. Pitäs ottaa kyllä parempi kuva, joka sopis väreihin paremmin, mut mennään nyt alkuun tuolla. Muutenkin pientä hienosäätöä täytyy tehdä, mut tuli nyt vähän sentään uutta ilmettä tännekin!:)

Ainiin, tykkään myös enemmän nyt blogin mobiiliversiosta. Itse ainakin luen lähes aina blogit puhelimella, joten mobiilisovellukset on ihan parhautta siihen hommaan. Siispä tälläkin blogilla on nyt pirteämpi mobiilisovellus:


Heitelkäähän hei mielipiteitä ja parannusehdotuksia! Kumpi ulkoasu on kivempi? Ite tykkään molemmista, mut tää uuden huuma on nyt vallottanu mun mielen ja oon ainakin ite melko tyytyväinen tähän uuteen :) Ja tosiaan pieniä muutoksia tulee vielä, mut mielelläni kuulisin myös muiden mielipiteen.

30 kommenttia :

 1. Oi! Tämä uus on kyllä paljon parempi, väritkin on tosi ihanat!
  Mullakin on ollut suunnitteilla uusi banneri mutta ei mulla oo mitään ideoita. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitos :)

   Mulla on aina hirvee ongelma keksiä uusi banneri! Mut nykyään en väkisin ala vääntää mitään, vaan teen sillon ku tulee inspiraatio - vaikka siihen menis vuosi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kannatti siispä vaivannäkö:)

   Poista
 3. Tykkään tästä uudesta paljon. Eikä kyllä entisessäkään vikaa ollut :)
  Voi kumpa itsekin jaksaisi ottaa itseä niskasta kiinni ja väkertää aina silloin tällöin uutta ulkoasua blogille. Kyllä se antaa aina uutta puhtia blogaamiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entinen oli kans kiva, mut välillä tarvii jotain uutta! :) Ja kuten sanoit, niin aina tulee jotenki ilosemmaks kun blogissa on uutta ilmettä, ja bloggaaminen muuttuu entistä kivemmaksi!

   Poista
 4. Raikas ja kesäinen, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tässä hainkin, joten ilmeisesti oon jotain tehny oikein, jes! ^^

   Poista
  2. Mäkin ajattelin heti ekana sanaa raikas! Tää on tosi nätti :)

   Poista
  3. Oi kiitos! :) Raikas tämä kyllä on 8)

   Poista
 5. Ihana, tykkään erityisesti noista somepalloista ♥ yritin niitä joskus iteki laittaa omaan blogiin mut en onnistunu siinä ja sit meniki hermot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii ne on suloset :3 Tuolla Koodikielellä-sivulla on jonkunlaiset ohjeet noiden laittoon, mut en yhtään tiiä miten siellä neuvotaan. Ite tein vanhojen html-taitojen pohjalta, ja loppuen lopuksi nuo on tosi helppo laittaa :) Netistä luulis löytyvän myös lisää hyviä ohjeita!

   Poista
 6. Oooh tää on tosi kiva! Tykkään :))

  VastaaPoista
 7. Oikein onnistunut muutos! Ihanat värit ja kun avasi blogin muutoksen jälkeen ekaa kertaa tuli sellainen olo että wau ja samaan aikaan että tää versio olisi ollut sinulla jo pidempään eli oikein sinun näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, kiitos! Tää tosiaan tuntuu ihan omalta ja kotosalta, mut samalla uudelta ja piristävältä :)

   Poista
 8. Täydellinen! Tämä uusi ulkoasu on niin sun näköinen. Värit sopii hyvin kesään, banneri on yksinkertaisen kaunis ja tuo kuva susta ihana<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Ihanaa kun muutki tykkää tästä :)

   Poista
 9. Tosi ihana, pirteä ja aurinkoinen ulkoasu! <3 I like! :) Keltainen, oranssi ja pinkki sopii niin hyvin yhteen, myös kynsillä tietty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä juu tykästyny keltasen, oranssin ja pinkin yhdistelmään ^^ Mun piti itse asiassa alkuun tehdä banneri, jossa on ne mun vesimarmoroinnit noilla väreillä, mut tuli muuttujia. Ei se kuitenkaa haittaa, sillä tykkään tästä bannerista paljon enemmän! :)

   Poista
  2. Ne sun kynnet oli niin upeet <3 Hei tuli mieleen vielä semmoinen, että siinä mobiiliversiossa ei näy ne pikkukuvat ollenkaan, siis siinä postauslistauksessa eli etusivulla.

   Poista
  3. Hih kiiitos :3
   Juu ei ne näy kun lisään kuvat blogiin Flickrin kautta, enkä Bloggerin. Ilmeisesti jos lisäis Bloggeriin kuvat suoraan, niin sillon ne näkyis mobiiliversiossakin. Tai mulla ei oo ainakaan ikinä näkyny kuvat mobiiliversion etusivulla, enkä ikinä oo lisänny bloggeriin kuvia suoraan:)

   Poista
 10. Rakastan uutta ulkoasua, niin iloisen värinen! :)

  VastaaPoista
 11. Mää tykkään tosi paljon tästä uudestä ilmeestä...

  VastaaPoista
 12. Ihanat värit! Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä! Ulkoasu on saanu tosi hyvän vastaanoton:)

   Poista
 13. Tosi kiva uusi ulkoasu. :) Pirteä.

  VastaaPoista