tiistai 17. kesäkuuta 2014

Vesimarmorointihaaste: Kesäkuu

Vesimarmorointihaaste on jo puolivälissä, meneepä aika nopeesti! Tässä kuussa mä tein kanssa marmoroinnit helpoimman kautta, mut pääasiahan on, että vesimarmorointi pysyy kivana koristelutyylinä:) Marmoroinnit on jälleen skittletten osana, ja valitsin kaksi kokoelmani uutta lakkaa marmorointiin.

Essien viimekesäisestä kokoelmasta oleva Naughty Nautical on aivan ihana lakka! Ainakin mä rakastuin tuohon ihan täysin. Väri on tuollainen turkoosihtava merenvihreä, en oikeen tiedä mikä on oikee sana tuolle värille. Koostumukseltaan lakka on creme, jossa on seassa shimmeriä. Koska tää mun yksilö on kapeasutinen, jouduin laittaa lakkaa kolme kerrosta. Leveällä sudilla uskon kahden riittävän.

Sand Tropez edustaa leveäsutista Essietä ja se pääsi marmorointien lisäksi peukkuun ja pikkurilliin. Lakka on oikein kelvollinen viileä hiekanvärinen nude, joka peittää kynnet kahdella kerroksella.

Marmorointikynsissä pohjalla on Ginan valkoinen, mut näin jälkeen päin aateltuna olis varmaan kannattanu pohjustaa Sand Tropezilla. Se on meinaa niin ohutta koostumukseltaan, että valkosen päällä ei tunnista samaksi lakaksi, joka on muilla kynsillä yksinään. Turha kuitenki enää murehtia asiaa, sillä lakat toimi muuten marmoroinnissa ihan ok. En vaan tiiä, mitä teen nykyään marmoroinnissa väärin.. Tuntuu vaan, että helmikuun jälkeen marmoroinnit on menneet tasaisesti aina vaan oudompaan suuntaan.(Gina Tricot - White)
Essie - Sand Tropez
Essie - Naughty Nautical

Jos jostain näissä kynsissä tykkäsin, niin väreistä! Molemmat lakat sopii kesään tosi hyvin, ja mulle tuli näistä mieleen kuvioineen meri, johtuen tietenkin Naughty Nauticalin merellisestä väristä sekä Sand Tropezin hiekkarantaa muistuttavasta väristä:)

24 kommenttia :

 1. Oot niin hirmu hyvä tekeen noita vesimarmorointeja! Oon kade ;D
  Ihanat kynnet ja värit toimii älyttömän hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää harjotusta vaatinu, joten oon sitä mieltä, että kuka vaan pystyy tähän ;) Kiitoksia! Värit on kyllä onnistuneet :)

   Poista
 2. Ihanat lakkaukset. Värit on niin <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värien puolesta kyllä toimii, kiitos! :)

   Poista
 3. Mä oon kans vähän kade sun taidoista... :) Nää on ihanasti onnistuneet jälleen kerran!

  Jännityksellä odotan aloitanko omat marmorointini tässä kuussa jo aiemmin kuin kuukauden viimeisenä iltana kymmeneltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Jään oottelee sun marmorointeja taas ja tsemppiä marmorointiin!

   Poista
 4. Aivan upeet! :) Miten sä aina onnistutki noi hyvin vesimarmoroinnissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) Kokosin helmikuun marmorointipostaukseen pieniä vinkkejä, miten mä marmoroinnissa onnistuin - tai epäonnistun:
   http://theyellownails.blogspot.fi/2014/02/vesimarmorointihaaste-helmikuu.html

   Poista
 5. Ihanat kynnet, aivan upea marmorointi jälleen! :) Ihanasti sopii kyllä yhteen nämä lakat.

  VastaaPoista
 6. Ei näistä sun marmoroinneista voi ooikein sanoa muuta kuin täydelliset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh asiastahan voi olla montaa mieltä ;D Kiitos paljon ♥

   Poista
 7. Vau! Tosi ihanat kynnet ja mahtavat värit ♥:)

  VastaaPoista