keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Better Not Waste

Allekirjoittanut stressaantuu ihan liian helposti. Viimeisimpänä stressin onnistuivat aiheuttamaan Better Nail Dayn Sissi ja Wasting Lifestylen Emma suunnittelemallaan kynsilakalla. Varmasti jokainen kynsimaailmasta vähänkin perillä oleva tietää Dollish Polishin ja CesarsShopin The Finnish Blogger Collectionista, josta nousi kova hypetys. Itse en oikeen innostunut kokoelmasta muuten, paitsi Better Not Waste sulatti sydämen.

Ja olihan muuten ihan hirveetä kytätä kokoelman julkaisua. Istuin vikat puolituntia koneella tuijottaen Cesarsin sivuja ja painaen päivitysnappia vähintään minuutin välein. Olin päättäny saada lakan, joten piti olla tarkkana. Sydän jyskytti ja hermostutti ihan hirveesti, varsinkin ku kello läheni kuutta. Viimein, kaksi minuuttia yli kuusi, lakka oli tilattu ja kaikki hyvin. Saatoin hihkua ilosta, mutta samalla päätin, etten haluu joutua enää samanlaiseen tilanteeseen. Älkää siispä kertoko mulle, jos on tulossa jotain erittäin hienoa ja harvinaista lakkojen rintamalla, sillä mun hermot ei kestä tämmöstä.

Ai niin, menin muuten vielä voittamaan samaisen lakan Sissin arvonnassa. Sillon kun kerroin osallistuneeni tohon arvontaan, bf heitti, että kohtahan sulla on kaks noita. Ite vaan nauroin ettei ikimaailmassa se päivää koittais, mut mitäpä kävikään. Ärsyttää sinällään, sillä en suostu myöntämään olleeni väärässä:D Mutta kiitokset vielä Sissille! :)


Tulipas romaani, ups. No nyt päästään kuitenkin kynsiin, joissa pääosaa arvatenkin näyttelee Better Not Waste. Lakassa on kirkkaalla pohjalla pientä holohippua, isoa pyöreää glitteriä minttuna, vaaleanpunaisena ja valkoisena sekä vielä hexejä. Täydellinen glitterpommi, jos multa kysytään. Laatukin oli mitä parhainta, sillä yhdellä kerroksella tuli glittereitä sopivasti ja isotkin glitterit asettuivat itsestään nätisti. Mitä parhautta, tämmösiä lakkoja lisää!Laitoin siispä glitteriä vain yhden kerroksen You're So Vain-illan päälle. Tästä OPI:n Coca Cola -kokoelman lakastakin voisin kirjottaa vaikka kuinka, mut koitan pitää postauksen kuvapainotteisena tästä eteenpäin. Vain-illa on oikein hyvälaatuinen ja täydellisenvärinen nude, joka peittää kahdella kerroksella. Luulen, että tää tulee kiilaamaan Pretzelin ohi, sillä tykkään tän väristä enemmän. Otin vielä vertailukuvan, jos joku miettii, onko miten samanlainen Pretzelin kanssa:


Vasemmalla You're So Vain-illa ja oikealla Don't Pretzel My Buttons.

Etusormeen ja pikkurilliin lakkasin 2-3 kerrosta Peppermintyä, koska en halunnut kaikista kynsistä samanlaisia. Toisen kynnen oisin laittanu vaaleanpunaiseks, mut eihän mulla ollut tuohon glitteriin sopivaa vaaleanpunasta.


OPI - You're So Vain-illa (Coca Cola)
Dollish Polish - Better Not Waste (The Finnish Blogger Collection)
Ciaté - Pepperminty

Täytyy vielä kehua, että Sissi ja Emma ovat tehneet upeaa työtä! Better Not Waste on ehdottomasti mun lakkahyllyissä suloisin lakka ♥

14 kommenttia :

 1. Iih! Ihanat kynnet ja ihana Better Not Waste! Minä en ehtinyt saada omaani, mutta ennakkotilasin tämän ohella muutaman muunkin samasta kokoelmasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Hyvä, että laitoit kuitenki tilaukseen!

   Poista
 2. Tää yksilö oli kyllä yksi mun lemppareista kokoelmasta. :) Ja nämä sinun kynnet antavat täydet oikeudet tälle lakalle. Upeaa <3 Mutta niin paljoa en glitterlakoista välitä, että oisin tilaamassa näitä itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BNW on ainakin mun ehdoton lemppari! Kiitos tosi paljon, ihana kuulla :) ♥

   Poista
 3. Aivan ihanat kynnet oot loihtinut! Tuo lakka oli kyllä ehdottomasti pakko ostaa. Tosin minä menin ja ostin koko kokoelman, muhun ne iski jotenki ihan täysillä kaikki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! :) Haha, ei tullut yllätyksenä se ;D

   Poista
 4. Kauniit kynnet, oih! Suloinen tuo Sissin ja Emman lakka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on tosi sulonen ja hyvin ovat suunnitelleet lakan :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Better Not Waste on itsekin niin ihana, että ei voi kynnetkään mennä pahati penkin alle ;)

   Poista
 6. Todella kauniit kynnet! Pastilli sävyt ovat vain niin ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Jep, ja sopii nuden kanssa tosi hyvin 8)

   Poista