maanantai 14. heinäkuuta 2014

Festarikynnet

Toissa viikonloppuna tosiaan Lahdessa oli Summer Up, johon päädyin vähän niinku vahingossa, sillä sain pari ilmaislippua tapahtumaan. Olihan muuten kiva viikonloppu, joskin ääni lähti täysin, jalat paloi tosi pahasti ja olo oli kaiken jälkeen todella väsynyt:D

Kynnet piti myös loihtia festareita varten hienoiksi. Halusin glitteriä kimaltelemaan kilpaa auringon kanssa, joten käsi tarttui hyllyssä komeilevaan irtoglitterpulloon. Kynsiin pohjalle lakkasin mustan lakan, jonka päälle sitten irtoglitteriä vähän liukua muistuttamaan. Reilun sadan yksitellen asetellun glitterin jälkeen kynnet oli päällyslakkaa vaille valmiit.Gina Tricot - Black

Ciaté Sequin Miss Mistletoe

Idea näihin lähti muuten näistä kynsistä, joissa pari kynttä oli samanlailla toteutetut. Tykkäsin tosi paljon näistäkin kynsistä, tosin oisin halunnu testaa nämä vielä mattalakan kanssa. Aikaa ja jaksamista ei siihen kuitenkaa riittäny, sillä olin molempina päivinä kotona joskus yhden jälkeen yöllä. Kyllähän kynnet kiiltävinäkin oli tosi kivat:)

21 kommenttia :

 1. Todella upeat ja festareille sopivat!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä glittereitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo glitterit on ihan huippuja! Irtoglitterit kun on niin monipuolisia ja niillä saa kaikkea kivaa aikaan 8)

   Poista
 3. Tosi hienot, sopii hyvin festareille :)

  VastaaPoista
 4. Taas kerran ihanat kynnet ! Olet super taitava !

  Löysin sun blogin sattumalta melkei vuos sitte, ja oon siitä lähtien sitä aktiivisesti lukenu, kertaakaan kommentoimatta. Nyt kuitenkin halusin kommentoida sillä olen onnistunut tavoitteissani.

  Löytäessäni sun blogin ajattelin että haluan lopettaa stressi kynsien nakertamisen ja kasvattaa itselleni kynnet, joita kehtaa esitellä, ja lakata, ja kohta olen tavoitteessani. Melkein vuosi siitä todellakin meni, sillä melkein koko elämäni olen kynsiä nakertanut stressaantuessani ja se kyllä näkyi kasvatusprosessissa.. kynnet olivat hauraat ja sorruin monta kertaa.

  Nyt olen kesäkuusta asti ollut nakertamatta ja melkeimpä voisin sanoa että kiitos sinulle Anni ! Kohta saan lakata kynteni (hah, en varmasti osaa) ja esitellä niitä ylpeänä.

  Tämä oli todella turha kommentti, mutta kiitos jos jaksoit lukea ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, ja en aivan kerrassaan halua olla naamaton, joten olkoon nimimerkkini vaikka J

   Poista
  2. Oi kiitos paljon!

   Ihanaa kuulla tämmösiä tarinoita, eikä todellakaan ole turha kommentti (ei semmosia olekaan, jos pysyy asiallisuuksissa ;))! Ihan huippua, jos on blogista ollut apua, ja vielä parempi on, jos kerran oot onnistunut kynsien kanssa :) Tällaset kommentit vaan piristää päivää, kiitos itellesi! :)

   Poista
 5. Kivat on, vähän rock-henkiset (-se on se musta lakka)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu voi olla, tosiaan mustan takia. Sopis ehkä parhaiten johku rock-festareille, mut kyllä näillä muuallaki kehtasi näyttäytyä :)

   Poista