keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Neon & nude skittlette

Tähän alkuun on tehtävä pieni avautuminen liittyen ihanaan Flickriin, jonka kautta laitan kuvat tänne blogiin. Ensinnäkin, oon aina kirjautunu (ja rekisteröityny) Googlen kautta palveluun, koska sillon on vähemmän käyttäjätunnuksia ja salasanoja muistettavana. Jonkun ajan kuluttua tein kuitenki myös Yahoo!-tunnuksen, sillä ilman sitä Flickriä ei saanu enää käyttää. Kirjauduin silti sisään Googlen tunnuksilla, kunnes Flickr poisti mahdollisuuden kirjautua sisään Googlen kautta. Ja mikäkö ongelma tässä on? No kun enhän mä muista mun Yahoo!-tunnuksen salasanaa! Ongelma ei ollut suuri, kun tajusin, että voin vaihtaa salasanan. Mut mitäpä kävikään; nyt Yahoo! ei enää hyväksyny yhtäkään salasanaa uudeksi, joten baibai mun kaikki kuvat Flickrissä, mä en pääse enää käyttäjälleni. Kiitos, Flickr ja Yahoo!, arvostan teitä suuresti.

Kuvat siirrän silti yhä Flickrin kautta blogiin, ja se onnistuu kokonaan uudella käyttäjällä. Ja nyt niihin kynsiin!

Ihastuin näiden kynsien myötä neonin ja nuden yhdistelmään, joten halusin samat värit jälleen kynsille. Varsinkin kun on nyt uusi ja täydellinen nudelakka, jota haluisi käyttää jokasessa lakkauksessa! Näihin seuraaviin kynsiin inspiraation lähteenä toimi lisäksi myös aiemmin tekemäni skittlette.

Neoniksi valikoitui myöskin yksi suosikki; Color Club East Austin. Tämä korallihtava pinkki neon on hiukan hankala koostumukseltaan, mut kolmella kerroksella pärjää hyvin. Tarkka saa kyllä olla, sillä tuntuu että nytkin kolmen kerroksen jälkeen muutamassa kynnessä näky vähän raidallisuutta.

Nudena toimii OPI You're So Vain-illa, joka peitti kahdella kerroksella. Nimettömissä Vain-illan päällä on kerros Ginan Rose glitteriä, joka sisältää erikokoisia kultasia glittereitä sekä vaaleanpunaista mikroglitteriä. Keskisormiin tein sitten ensin kukat East Austinilla ja pilkkutikulla, minkä jälkeen lisäsin ympärille ja kukkien keskustoihin glitteriä vanupuikolla.Color Club - East Austin (Girl About Town)
OPI - You're So Vain-illa (Coca Cola)
Gina Tricot - Rose Glitter

30 kommenttia :

 1. Aivan ihanat kynnet! Kokonaisuus toimii hyvin. East Austin on vaan niin kaunis lakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mun mielestä pelaa kans kaikki osat hyvin yhteen :)

   Poista
 2. Voi että, miten ihanat kynnet! Nämä on ihan mun näköiset, haluan samanlaiset ;) Ihana varsinkin tuo korallinvärinen lakka. Gina Tricotin lakkoja en ole koskaan kokeillut, mutta ehkä pitäisi?!

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos! Siitä vaan tekemään sitten tämmöset ;)
   Suosittelen kokeilemaan Ginan lakkoja, sillä hinta-laatu-suhde on ihan mieletön niissä. Jos haluaa halvalla hyvää tavaraa, niin Ginan lakat on hyviä, plussana tietenkin melko laaja valikoima :)

   Poista
 3. OOOH! Nyt on ihan älyttömän kauniit! Pitääkin pistää harkintaan toi Ginan glitteri, mun oma luottohileeni H&M:n Stay Golden alkaa oleen jo niin lopussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos Anna! Joo hanki ihmeessä tuo, ihan huippu kultainen, mikäli ei haittaa nuo vaaleanpunaset partikkelit seassa :)

   Poista
  2. Höh, tätä ei ollut Lahdessa Ginassa kun kävin kurkkaamassa. Oli kanssa valkoiset lakatkin loppuneet. Toivottavasti päivittävät valikoimaa pian.

   Poista
  3. No voi harmi :/ Mun mielestä tää on ollu jo aika pitkään myynnissä, niin toivottavasti ei nyt oo poistunu valikoimista! Toivotaan et tulee vielä lisää :)

   Poista
 4. Eli meikämäinen ei oo ainut jolla on ongelmia flicrin ja yahoon kanssa... mutta ihanat kynneg olet taas saanut väsätyksi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu et oo, mut sain nyt onneks vaihettuu ton salasanan puhelimella (koneella ei ois onnistunu). Kiitos paljon ♥

   Poista
 5. Todella kauniit kynnet jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
 6. Upeat, tuo East Austin on myös väriltään aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat, toi nuden ja neonin yhdistelmä on vaa niin nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo se toimii kynsissä tosi hyvin 8)

   Poista
 8. Oih, miten I-HA-NAT!! Näistä tulee taas mieleeni että mun pitäis alkaa keräämään itselleni muiden kynsistä sellaista "apinointilistaa"... :D Nää on niin kauniit ja kuitenkin meikäläisittäinkin varmaan ihan toteutettavissa olevat, jotta tekisi mieli nauttia näkymästä myös omilla kynsillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mä otan aina puhelimella screen shotin semmosista kynsistä, jotka täytyy apinoida :D

   Poista
 9. Ihana kokonaisuus, tuo tosiaan on hyvä väriyhdistelmä. Kauniita nuo kukkaset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nuo kukat on tosi helppo ja nopea tehdä pilkkutikulla :)

   Poista
 10. Siiis vau mikä yhdistelmä! Kaikki sopii täydellisesti toisilleen :)

  VastaaPoista