keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Vesimarmorointihaaste: Heinäkuu

Menneen ratsastusleirin jälkeen kynsien lakkaus ei oo jotenki innostanu yhtään. Aina kun aattelenki jotain kynsiin liittyvää, aivot tekee stopin kuin poni esteelle huonon lähestymisen jälkeen. Lisäksi vietin koko leirin ilman värilakkaa, joten tuntui ihan oudolta olla sen jälkeen pelkästään yksivärisilläkin kynsillä.

Aattelin siispä alottaa lakkailut "helpolla" tavalla - tai niin ainakin luulin. Vesimarmorointihan on helppoa ja mukavaa puuhaa, vai mitä?(Gina Tricot - White)
Flormar - WL02
Flormar - WL04
Flormar - WL05
Ciaté - Halo

Voisin kirjottaa vaikka kuinka tämän kuun haasteen kynsistä, mut te ette jaksais lukea kaikkea. Kerrottaneenko näin alkuun, että pohjalla on Ginan White, ja marmoroinnissa on käytetty Flormarin Wet Look -lakkoja. Jos oon muuten joskus sanonu, että Wet Lookeilla ei voi epäonnistua, otan sanani takaisin.

Kuvioista ei ollut tarkotus tehdäkään samanlaisia, vaan halusin vähän abstraktimpaa tällä kertaa. Onnistuin jotenki mokaamaan, ja jouduin uusimaan kynsiä, kaadoin kynsilakanpoistoainetta reilusti päälleni sekä onnistuin kolhimaan melkeen jokasen kynnen (siksi jotkut näyttää sotkusilta). Koitin peittää pahimpia mokia laittamalla marmorointien päälle Ciatén Halo-topperia, joka sisältää eri väreissä kimaltelevaa shimmeriä (tai jotain muuta hitulaa). Lakka ei kuitenkaan vienyt mun huomiota virheiltä.

Lisäksi sain ihan hirveen sotkun aikaan:


Yllä siispä vielä kuvia kynsistä ja sormista ennen siistimistä (kyllä, käytän teippiä). Väitän vahvasti, että kukaan ei onnistu sotkee näin paljoa marmoroinnissa! On varmaan ymmärrettävää, et oisin mielummin liikutellu langan päässä olevaa mutteria ajatuksen voimalla kuin siistiny käsiä. Miksei kynsiä tehdessäkin asiat voi toimia ajatuksen voimalla?Onneksi meneillä oleva poniagilitykurssi turmeli lakkaukset heti ekana päivänä, joten sain erittäin hyvän syyn vaihtaa lakkauksia;)

28 kommenttia :

 1. Tosi kauniit! Jälleen kerran upea marmorointi, vaikeuksista huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ne vaikeudet ei aina näy niin hyvin lopputuloksessa :) Kiitos Janna!

   Poista
 2. Ooh!! Vaikka sullekin käy joskus jotain mokia, niin silti saat paikattua kynnet upeaksi.. :D Multa ei sekään luonnistu!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä näitä sen kummemmin paikkaillu, mut siistin rajat, kynsinauhat ja sormet, niin ainaki lopputulos näyttää siistimmältä :) Vähän epäonnistuneet kynnet näyttää paremmilta kun on siistit, mut upeat lakkaukset tuhoaa kyllä siistimättömät kynsinauhat!

   Poista
 3. Ihana marmorointi! Ei huomaisi virheitä jos niistä ei erikseen kertoisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lähinnä kirjottelin tän tunnepuuskassa, joten oli pakko kertoa kaikki :D Mut en mä aina mainitse, tässä kyllä nuo jotkut kolhut on niin isoja, että pakostikin huomaisi vaikka en sanoisikaan.. Kertoohan se sen, että ei mullakaan aina marmorointi ole ruusuilla tanssimista ;)

   Poista
 4. mun mielestä nä on tosi onnistuneet ! <3 ja voi ei tuo sotkukuva.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Ja jep, mä en osaa olla sotkematta :D

   Poista
 5. Ihanat kuviot ja toi shimmer sopii tosi hyvin tuohon päälle. Hyvältä näyttää vaikeuksista huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin ite kans, miten hyvältä nää näyttikään shimmerin kanssa! Kiitos Enail :)

   Poista
 6. Voi parkaa :( onneksi näyttävät paremmilta kuin useimpien marmoroinnit kamalasta kokemuksesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tainnu joskus mainita aiemminkin blogissa, että kun vesimarmoroinnin jälkee muistaa siistiä sormet ja kynsinauhat hyvin, niin lopputulos näyttää paremmalta, vaikka itse marmorointi ei oiskaan täydellinen :)

   Poista
 7. Upea marmorointi niin ku aina. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat!! Mun sormet oli ihan siniset ku olin marmoroinu! Kirjaimellisesti kaikki sormet ihan kokonaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kai käytit teippiä? Se vähän hillitsee sotkua, varsinki jos on tosi värjäävä lakka, kuten sininen :D Vaikka kyllähän mullakin sotkua riittää - teipeistä huolimatta - mut kyllä teipit silti vähän ees auttaa :)

   Poista
 9. Olitko taas Rellulla Jussin leirillä?:)

  VastaaPoista
 10. Näyttääpäs tutulle toi sotku! Mulla yleensä noin käy etenkin punaisen tai muun vaikeasti siivottavan värin kanssa ja kädet on siistimisen jälkeenkin aivan kamalat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oujee en oo ainoo, joka sotkee :D Mulla on ihan sama vielä mitkä lakat on, sotken yhtä paljon kaikkien kanssa..

   Poista