maanantai 4. elokuuta 2014

Melodious Utopia

Hei mä lakkasin kynnet! Tosin yksivärisiksi ja onnistuin sähläämään kyllä ihan liikaa: mm. kaadoin kynsilakan sängylleni. Ihan vaan vinkiksi, että ei kannata lakata kynsiä sängyssä:D

Orlyn Melodious Utopian esittelin edellisessä postauksessa pullokuvan kera, mut nyt lakka pääsi kynsillekin asti. Olin lukenu blogeista, että tää Hope and Freedom Fest -kokoelmaan kuuluva keltainen ei peitä yksin kunnolla, joten laitoin suosiolla alle keltaisen cremen, jotta liialliselta kerrostamiselta välttyisi.

Pohjalla on Ciatén Big Yellow Taxi, joka edellisellä kerralla osottautui ihan kamalaksi laadullisesti. Väriltään se oli kuitenkin niin lähellä Melodious Utopiaa, että päätin antaa sille toisen mahdollisuuden. Oisin heittäny Big Yellow Taxilla vesilintua, jollen tykkäis niistä niin paljon. Lakka ei osottautunu yhtään paremmaksi tälläkään kertaa, joskin nyt pärjäsin vaan kolmella kerroksella. Lakka raidottuu, kaljuuntuu ja levittyy huonosti.

Melodious Utopia käyttäyty sentään nätisti, joskin lakka on vähän lirua koostumukseltaan. Laitoin sitä kaksi reilumpaa kerrosta kynsille, joihinkin kynsiin lisäsin vielä kolmannen ohuen kerroksen. Tää lakka on ihan täydellinen topperi keltasille lakoille, sillä antaa kauniin shimmerin. Shimmer on tuollaista vähän vihertävää, mutta kun valo osuu, se kimaltelee pinkkinä ja oranssina. Todella kaunis lakka, jos multa kysytään!
Ciaté - Big Yellow Taxi
Orly - Melodious Utopia

Josko ens kerralla jaksais lakata vähän koristeellisempaa:) Tosin pitää nyt kattoo, mihin suuntaan tää tauti menee, sillä eilenkin taas juostiin päivystyksessä.

10 kommenttia :

 1. Nätti on tuo shimmer kyllä! Paranemisia, toivottavasti kohta helpottaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo toivotaan, vaikka vielä ainakaa ei oo yhtään parempaan suuntaan menny.

   Poista
 2. Löysin sun blogin vähän aika sitten ja teet kyllä tosi nättejä kynsiä. :) Ja itsellänikin on kokemusta sängyssä lakkaamisesta, huonoin tuloksin. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, piristipä päivää tää kommentti! :) Ja juu ei kannata lakata sängyssä :D

   Poista
 3. Ihanan värinen lakka :) nykyää on tosi vaikee löytää hyvii keltasia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä useampi keltanen creme, jotka oikeesti on hyviä. Tähtenä tietenkin Cope-acabana :) Big Yellow Taxi taas on haastava, mut jotenki luulisin, että mulla on joku maanantaikappale; se suti on ihan omituinen, kun lakattaessa toinen puoli sudista vetää hirveet kaljut kohdat :/

   Poista
 4. Voi ei. :/ Mikä sulla sitten on? Mulla painaa nyt joku ihme flunssa, mikä ei tunnu parantuvan millään. :o :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin alko ihan perus flunssalla, oli kuumetta ja sen sellasta joskus pari viikkoa sitte. Sit se meni jo melkeen ohi ku yhtäkkiä nielu ja kurkku tulehtu tosi pahasti. Tätä on ny jatkunu viikon verran kera silmätulehuksien ja kovan korvakivun, joka ei kuitenkaa oo tulehus ? Joka tapauksessa ihan hirveetä, tää viikko tulee olee kolmas viikko putkeen kipeenä.. Eikä mitkään lääkkeet auta, kun tää on viruksen aiheuttama.
   Mutta hei paranemisia sulle! Toivottavasti selviit vähemmällä :)

   Poista
 5. Paranemisia!
  Keltainen on kummasti alkanu himottaan mua... Aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Ah keltaset lakat on parhautta! Huomaa himoitsevani jokaista markkinoille ilmestyvää keltasta :D

   Poista