keskiviikko 6. elokuuta 2014

Vaaleanpunaista palloilla ja ruusuilla

Ihastuin seilorikynsissä kynsiin, joissa oli vaaleenpunasella pohjalla valkosia palloja. Halusin toteuttaa kynnet samalla tavalla pilkutellen ja lisätä mukaan vähän jotain muutakin. Vaaleanpunasena näissäkin kynsissä toimii Models Ownin tuoksulakka Strawberry Tart, jota vaatii kolme kerrosta täyteen peittävyyteen ja tasaiseen lopputulokseen.

Pikkusormeen pääsi kuitenkin eri lakka, nimittäin OPI:n brassioranssi Where Did Suzi's Man-go?. Hankin lakan tosiaan vasta nyt, sillä mulla on haussa täydellinen oranssi. Hiukan jouduin Man-gon väriin pettymään, sillä se näyttää kynnellä jotenki tosi tummalle.. Se on pullossa kivansävyinen, mut ei se nyt sitten kynsillä kuitenkaan vakuuttanut. Laadullisesti Man-go on todella hyvä; kaksi kerrosta riittää. Aion kyllä antaa tälle vielä toisen mahdollisuuden ja sitte vasta päättää lakan kohtalon.

Pallot on tehty pilkkutikulla ja Ginan valkoisella lakalla. Keskisormeen ja nimettömään tein ruusuja pilkkutikun ja nail art -siveltimen avulla. Ensin tein muutamia isompia palloja pilkkutikulla ja I Just Can't Cope-acabanalla, ja ruusun näköisiä niistä sai lisäämällä reunoille ja keskelle Man-goa siveltimellä. Meinasin unohtaa ruusuilta lehdet, mut onneks tajusin laittaa ne ennen päällyslakkaa.
Models Own - Strawberry Tart
Gina Tricot - White
OPI - Where Did Suzi's Man-go?
OPI - I Just Can't Cope-acabana
China Glaze - Grass Is Line Greener

14 kommenttia :

 1. Nämä on todella todella kauniit! Palloja ja kukkia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Pallot ja kukat on vaan aina ihania :)

   Poista
 2. Voi miten söötit ja hempeät kynnet! Ihania värejä :) Tuon OPIn oranssin ja keltaisen lakan voisin napata heti, samoin tuota vaaleanpunaista tekisi mieli kokeilla.

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen lämpimästi OPI:n brassilakkoja, ihan huippulaatuisia! Models Own on myös hyvä, jos vaan jaksaa keskittyä lakkaamiseen:)

   Poista
 3. Tykkään possuna, tosi suloiset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä kun tykkäät, kiitos :)

   Poista