perjantai 8. elokuuta 2014

Vesimarmorointihaaste: Elokuu

Fani teki viime kuussa niin ihanat mustavalkoset vesimarmoroinnit haasteeseen, että mun oli ihan pakko päästä kanssa marmoroimaan mustalla ja valkosella! Mulla vaan suurimmaksi ongelmaksi muodostui se, ettei yksikään omistamani musta tai valkonen soveltunut hyvin marmorointiin. Kaikki on niin jämiä ja paksuuntuneita, ettei ohentaja auta tarpeeksi, joten lakat ei myöskään levinneet kunnolla.

Kuvioista halusin tehdä enemmän abstraktisemmat kuin yleensä, ja oikeestaan vaan pyörittelin kuviot miten sattuu veden pinnalle. Marmoroinnit jäi tässä kuussa vaan kahteen kynteen, koska mulla meni jo niiden marmorointiin 40 minuuttia.. Paremmilla lakoilla oisin voinu marmoroida vaikka kaikki kynnet, mut nyt piti tyytyä näihin. Mun mielestä noista kuvioista tuli kyllä kivat!

Valkoisena lakkana mulla toimi Ginan valkonen, jota on myös etusormessa kaksi kerrosta. Marmorointikynsiin lakkasin pohjalle kerroksen valkoista. White toimi ihan kivasti marmoroinnissa; levisi hyvin ja kuvio oli helppo tehdä sen osalta. Musta lakka taas marmoroinnissa oli China Glazen Liquid Leather, joka ennen toimi ihan täydellisesti, mut nykyään, kun on enää kolmasosa jäljellä, ei meinannut edes levitä veteen. Peukussa ja pikkurillissä taas on Ginan musta lakka, sillä se toimi koko kynnellä paremmin.
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Black
China Glaze - Liquid Leather

Koska en saanut tehtyä marmorointeja toiseen käteen, suunnittelin siihen vähän jotain muuta. Ne kynnet esittelen seuraavassa postauksessa:)

18 kommenttia :

 1. Sanoisinko että ihan järkyttävän UPEAT!!! Kertakaikkiaan täydelliset :) Mustavalkoiset marmoroinnit on <3 Täytyy ehkä joskus itekkin kokeilla, jos vain saisin aikaiseksi alkaa marmoroimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sigi! :) Kokeile vaan, uskon vahvasti, että saisit hienot kynnet aikaan!

   Poista
 2. Upea marmorointi!:) Tulee ihan lakritsijäätelö mieleen, nam. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah niin muuten tuleekin! Nyt alko tekee mieli lakujätskiä :p

   Poista
 3. Tykkään näistä ihan hulluna! Musta ja valkoinen on vaaan niin hyvä yhtälö! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Ne sun marmoroinnit oli kans iha superit 8)

   Poista
 4. Upeet! Voiski marmoroida mustal ja valkosel ku lopputulos on noin hieno :)

  VastaaPoista
 5. Vau, ihanat!! Tosi nätit marmorit ja mustavalkoinen toimii aina :)

  VastaaPoista
 6. Nää on kyl tosi ihanat! Musta ja valkonen toimii kyl tosi hyvin myös marmoroinnissa :)

  VastaaPoista