maanantai 8. syyskuuta 2014

Coral Heat

Kesällä hehkutettiin yhdessä vaiheessa paljon Maybellinen uusia Bleached Neons -lakkoja, joista ite kotiutin vähän jäkijunassa korallin yksilön. Kokoelman neonit ei oo ihan niin kirkkaita ja räikeitä kun yleensä kunnon neonlakat ovat. Mun mielestä sävyt on oikein sulosia, mut en kokenut tarvitsevani muita kuin korallin.

Sain otettua Coral Heatin vasta nyt syksyllä käyttöön, vaikka se mulla olikin jo kesän puolivälissä. Coral Heat ois ihan loistava kesälakka, mut en tajua miksei kesällä tehnyt mieli lakata sillä:D Mulla oli vähän ennakkoluuloja tän lakan koostumusta kohtaan, mut ihan turhaan! Coral Heat levittyi oikein mainiosti ja peitti kahdella kerroksella. Hiukan sain raidottumista aikaan, joten laitoin vielä kolmannen kerroksen. Muuten tää on mainio neon, jonka alle ei tarvii valkosta lakkaa:)


Lakkasin neonin kaveriksi nudea keskisormiin ja nimettömiin. Olin jo tarttumassa OPIn You're So Vain-illaan, mut just ennen lakkausta vaihdoin sen kuitenkin saman merkin Don't Pretzel My Buttonsiin. En ollu pitkään aikaan lakannu Pretzelillä, joten halusin sen vaihteeksi kynsille. Lakkaa laitoin kaksi kerrosta, ja kerrosten päälle maalasin vapaalla kädellä raitoja Coral Heatilla ja nail art -siveltimellä sekä valkoisella akryylimaalilla. Mulla oli vähän kiire, joten raidat on myös sen mukaisia..

Tajusin muuten vasta, että Coral Heat muistuttaa tosi paljon Color Clubin East Austinia. En oo vielä verrannu niitä tarkemmin toisiinsa, enkä ehkä uskallakaan:D Coral Heat on ainakin laadultaan parempi, mut East Austinin väri on niin ihana..


Maybellinen Color Show Bleached Neons - Coral Heat
OPI - Don't Pretzel My Buttons

Oumaxi-akryylimaali, valk.

16 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Nude sopii neonien kanssa ihan loistavasti yhteen!

   Poista
 2. Wautsi, nää on tosi onnistuneet<3 Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistumisesta en tuolloin ollu ite ihan varma, mut kiitoksia paljon! <3

   Poista
 3. Tosi nätit ja täydelliset värit!

  VastaaPoista
 4. oi, kivat! :)

  voi että mä tiiän ton tunteen kun on ennakkoluuloja jotain lakkaa kohtaan eikö uskalla kokeilla sitä mutta sitten kun sen viimein ottaa käyttöön se onkin ihana ! ärsyttävää mutta ihanaa <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Yleensä en ees uskalla ostaa lakkaa, jota kohtaan on liikaa ennakkoluuloja:D Mutta monesti käy kyllä niinkin, että jo ostettua lakkaa kohtaan syntyy hirveät ennakkoluulot.

   Poista