perjantai 19. syyskuuta 2014

Irtoglitteriä meressä

Yleensä, kun mokaan jonkun lakkauksen, ootan vähintäänkin seuraavaan päivään ennen kun kirjotan postauksen. Näin vältyn enemmiltä valituksilta ja uhoomiselta, mikä on aika hyvä juttu. Nyt en kuitenkaan yksinkertasesti voinu oottaa huomiseen, sillä oisin varmasti unohtanu kaikki mainittavat asiat.

Lakkauksen alku meni hyvin ja suunnitelma oli mitä loistavin. Lakkasin pohjalle taas pari kerrosta Nude Pinkiä, jonka päälle tein puolikuun käyttäen Essien Truth Or Flarea. Tuota farkkusinistä täytyy laittaa kolme kerrosta riittävään lopputulokseen, mut onhan se kuitenkin todella kaunis sävyltään.

Truth Or Flaren päälle laitoin pitkästä aikaa Models Ownin kauniin duochromen, Indian Oceanin. Pitäisi käyttää tätä useemminkin, sillä se on ihan huippu topperi varsinkin sinisille ja vihreille lakoille:) Indian Oceania laitoin kaksi ohutta kerrosta, vaikka jo yhdellä tuli shimmeriä ihan hurjasti kynsille.


Sitten alkoi alamäki. Olin suunnitellu laittavani puolikuun rajalle irtoglitteriä, koska en vaan yksinkertasesti osaa tehdä siistiä puolikuuta vapaalla kädellä. Born Pretty Storelta saamani valkohopeat hexit osottautuvat kuitenki hiukan hankaliksi. Ensinnäkin, glitterit oli ihmeen klimpeissä purkissa, eli puolet ajasta meni siihen, että hakkasin niitä pilkkutikulla irti toisistaan. Toiseksi, miksi ihmeessä tuolla purkissa oli myös vihreitä ja selkeesti kellertäviä hexejä? Sain jopa kynsille kellertäviä hexejä, eikä ne enää lähteny pois kun oli kerran jämähtäny paikalleen.

Nimettömiin ja peukaloihin laitoin vähän enemmän hexejä, mikä kylläkin oli virhe. Peukussa enempi glittermäärä näyttää vielä hyvältä, mut nimetön oli vähän turhan kapea. Lisäksi glitterit hukkuu Indian Oceanin pinkkiin kimallukseen, kuten ne hukkuisvat järveen, mikäli kävisin ne sinne seuraavaks heittämässä.


Summa summarum, tykkäsin ihan hurjasti kynsistä Indian Oceanin takia, sillä en vaan tajua, miten joku lakka voi kimaltaa niiiin kauniisti! Irtoglitterit vähän pilasvat tunnelmaa, mut en mä niitä kerenny tuijotella Indian Oceanin rinnalla:)

Nyt pitääkin jatkaa sanakokeeseen lukemista, minkä pahuksen irtoglitterit keskeyttivät pitkäksi aikaa. Syytän siispä niitä, kun en osaa.


Gina Tricot - Nude Pink
Essie - Truth Or Flare
Models Own - Indian Ocean


Glitterit on saatu blogiesittelyä varten Born Pretty Storelta, ja kuten ehkä huomasittekin, kerron tuotteesta rehellisen mielipiteeni. En hyödy linkkien klikkailusta tai alekoodin käytöstä.


12 kommenttia :